| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 67,818
تشکر شده 147,064 بار در 14,754 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | به گزارش ایران ویج ، تنوع همه جا در هند ، از ادیان و زبان گرفته تا اقتصاد و آب و هوای آن .دومین کشور پرجمعیت در جهان ، هند خانه به بیش از ۱٫۲ میلیارد مردم است. بیشتر هندو هستند ، اما ایجاد هفت ادیان دیگر از جمله اسلام و مسیحیت و آیین سیک تا نزدیک به ۲۰ درصد از جمعیت ان را شامل میشوند. ۲۶ ژانویه روز جمهوری کشور هند بود ، در سال ۱۹۵۰ زمانی که قانون اساسی کشور به اجرا در آمد . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: میون اسمون
کتاب مورد علاقه : همخونه,دوستت دارم,تا ت حالت من : | مرسی جالب بود | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
حالت من : | کلا بد بختن از ادمای بدبخت بدم میاد | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی همین دورو برا ....
تشکرها: 5,458
تشکر شده 2,957 بار در 393 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ،همخونه، حالت من : | چقدر اختلاف طبقاتی .......!!!!! درست بعد از عکس ماشین آمیتا باچان رو میبینیم موتوجه میشیم ![]() من موندم اینا با این وضع زندگیشون حالا نمیخوام خدایی نکرده توهین کنم ولی چه حالی دارن که لاک میزنن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط bahar.4501 : ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۳۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: kashmar
تشکرها: 98
تشکر شده 192 بار در 87 پست
کتاب مورد علاقه : hamkhone حالت من : | مرسی خوب بود | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: !...!
کتاب مورد علاقه : خط سوم حالت من : | مرسی جالب بود... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 31
تشکر شده 516 بار در 342 پست
کتاب مورد علاقه : صد سال تنهایی حالت من : | عکس هات واقعیت یک جامعه س اما... اما تمام واقیعت یک جامعه این نیست، توی تمام جوامع چه پیشرفته و چه در حال توسعه این اختلاف های طبقاتی وجود داره. اگر میخوای آدم منصفی باشی بهتر بود علاوه بر نکات منفی از دید مثبت هم به این قضیه نگاه می کردی. مرسی من آخرین حادثه ام تو این سکوت یکنواخت اون کسی که تو هق هقش به گریه قافیه نباخت | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: آواره که جا نداره
کتاب مورد علاقه : کتابای کافکا حالت من : | راسته میگن هند ششمین اقتصاد جهانه گفت : جبران می کنم ،گفتم کدام را ؟ عمر رفته را ؟روح شکسته را ؟دل مرده اما تپنده را ؟ حالا من هیچ !!! جواب این تار موهای سپید را می دهی؟؟؟ نگاهی به سرم کرد و گفت : وای ....... خبر نداشتم !چه پیر شدی !!! گفتم : جبران می کنی ؟! گفت : کدام را؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: گیلان
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | فکر کنم کلا تو این کشور چیزی به اسم طبقه متوسط نیست.یا پولدارند یا فقیر .واین یعنی تفاوت فاحش وعجیب. در دردها دوست را خبر نکردن،خود نوعی عشق ورزیدن است. دکتر شریعتی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف اسمان
تشکرها: 2,307
تشکر شده 30,697 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه مهرو مهتاب حالت من : | فاصله طبقاتی در هند غوغا می کند در کنار کاخی کوخی خودنمایی میکند | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, تصاویر, دیدنی, دیگر, نگاهی, هند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |