| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سایه آسمون
تشکرها: 832
تشکر شده 1,078 بار در 428 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خوش گیل موش گیلای من!! ![]() ![]() شوما چه رنگ لاک ناخون دوست داری؟ ![]() شوما چه رنگ ناخونی معمولا می زنی؟؟ ![]() به نظرت چه رنگ ناخونی مده؟؟ ![]() من خودم بیشتر صورتی و فیروزه ای و فسفری دوست دارم!! ![]() و معمولا صورتی می زنم!! ![]() و نظر من اینه که رنگ قرمز تند همیشه مده!! ویرایش توسط n!ika : ۲ خرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۲۸ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 1,480
تشکر شده 10,960 بار در 2,346 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من سفید ، صورتی ملایم ، بنفش ، کلا عاشق لاکم همیشه ناخونم مانیکور کرده و لاک زدست. | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قطعه ای از بهشت
تشکرها: 14,608
تشکر شده 21,020 بار در 6,222 پست
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واي باز اشتباه اومدم تو بخش خانما هه هه ![]() لمس دستان تو وسوسه شیطان نبود به قداست چادرت قسم حس قنوت نمـــاز هایم بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : سرزمین رؤیاها
تشکرها: 62
تشکر شده 621 بار در 148 پست
کتاب مورد علاقه : بی خیال غم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من خیلی پیشرفته ام هیچ لاکی نمیزنم، نه اینکه از لاک خوشم نیاد متأسفانه تنبلم و وقتی فکر پاک کردنشونو میکنم از خیر قشنگیش و جلب توجهش میگذرم حالا به نظر شما من که حتی حوصلۀ لاک زدن ندارم این شکلک برام مناسبه؟!!! | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : دریاچه ی ارواح
تشکرها: 7,242
تشکر شده 24,196 بار در 1,273 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من زیاد لاک نمیزنم اما وقتی بزنم معمولا صورتی ملایم و یا لاک بیرنگ براق میزنم! | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 1,480
تشکر شده 10,960 بار در 2,346 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : my mind
تشکرها: 3,597
تشکر شده 16,776 بار در 943 پست
کتاب مورد علاقه : خانوم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب از لحا نظر سنجی من صورتی و بنفش یاسی ملایم رو دوست دارم اما بیشتر ناخون هامو فرنچ میکنم حالا چی شده قراره به کاربرای خوب لاک ناخون جایزه بدین؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : ❤ایـــ تهران ـــران❤
تشکرها: 27,164
تشکر شده 139,787 بار در 12,552 پست
کتاب مورد علاقه : جاده تارا | بدون امتیاز : 0 امتیاز صورتی و بنفش ملایم... وااااااااااای من می میرم واسه ی لاک زدن...![]() توی آموزشگاه که درس میدم شاگردام همش می پرسن ناخنامو خریدم... کلا داستان دارم با لاک و ناخن هام... هر موقعیتی چه خوب یا بد، گذرا است...شکرگزار باش؛ شاید بدترین شرایط زندگی تو برای دیگران آرزو باشد... خدا شونه هامونو فقط واسه اینکه کوله بار غمهامونو روش بگذاریم نیافرید بلکه آفرید تا بعضی وقتا بندازیمشون بالا و بگیم بی خیال...! ![]() | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سایه آسمون
تشکرها: 832
تشکر شده 1,078 بار در 428 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر شومااا چه رنگ لاکی مده؟؟ | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : سومین کره مظومه شمسی
تشکرها: 1,458
تشکر شده 1,897 بار در 946 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من خیلی لاک دوس دارم ولی نمی زنم اگرم بخوام بزنم با رنگ لباسم ست می کنم همراهی خدا با انسان، مثل نفس کشیدن است آرام بیصدا همیشگی... | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| داری؟؟, دوست, رنگ, شوما, لاک, ناخون, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |