| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اراک
(View Stats)
تشکرها: 2,579
تشکر شده 1,248 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : گندم،آن تابستان و ... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اگه در کمدلباساتو باز کنی و ببینی نفر قبلیت تو کمدته چیکار میکنی؟ 1. از خنده روده بر ميشم ![]() 2. سكته ميكنم ![]() 3. يكي ميزنم در گوشش ![]() 4. تو اينجا چيكار ميكني ؟ ![]() 5.این گزینه مورد داشت حذف شد.(یادداشت مدیر) 6.مثل مورده بالا(یادداشت مدیر) 7 . زنگ ميزنم 125 ![]() 8 . درو روش قفل میکنم و نمیزارم بیاد بیرون ![]() 9 .باااااااااباااااااااااا دزد اومده!!!!!! ![]() 10 .و غیره..... بیبو بیبو آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآ بیو بیو بیو....!بببییییییییبو بیییییییبو ![]() هان؟چیه؟به چی نیگاه میکنی؟تا حالا امضا به این خل و چلی ندیده بودی تو عمرت؟!نیشتو ببند..! ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین اهورایی ...
(View Stats)
تشکرها: 818
تشکر شده 876 بار در 310 پست
کتاب مورد علاقه : برایم بمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول دوتا کتک ابدار میزنمش بعد ازش میپرسم:اینجا چیکار میکنی؟ ولی از خنده روده بر میشم فکرشو کن نفر قبلی تو کمد لبا س من باشه؟!!!خدا وکیلی خیلی خنده داره هیچ حسرتی در دنیا این چنین یک جا جمع نمیشود که در این 3 واژه کوتاه : او دوستم ندارد | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اراک
(View Stats)
تشکرها: 2,579
تشکر شده 1,248 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : گندم،آن تابستان و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بغلش ميكنم ![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 1,286 بار در 491 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول یکم از ترس زهر ترک می شم بعد که از اون حالت خارج شدم سرش داد می زنمو می گم تو اینجا چی کار می کنی سوسک قرمز کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بازی آخر بانو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یا خداااااا دزد اومده همیشه آخرش خوب تموم میشه . اگه الآن خوب نیست ، یعنی هنوز آخرش نرسیده ... چارلی چاپلین رمانایی که من دوست دارم![]() آن نیمه دیگر... | anital کاربر انجمن (موضوعش جدیده،حتما بخونید) | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,066
تشکر شده 676 بار در 223 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بسته به شرایط روحیم تو اون لحظه هریک از موارد ممکنه اتفاق بیفته. it is a nice feeling when U know someone love U miss U care about U need U...but this feeling is much better when U know someone never forget U | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,214
تشکر شده 516 بار در 266 پست
کتاب مورد علاقه : هشت كتاب سهراب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز درو روش قفل ميكنم و نميزارم بياد بيرون | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,214
تشکر شده 516 بار در 266 پست
کتاب مورد علاقه : هشت كتاب سهراب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز درو روش قفل ميكنم و نميزارم بياد بيرون | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: اینجا اونجا؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 414
تشکر شده 41 بار در 13 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار و...... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جیغ می کشم بعد میگم تو اینجا چکار میکنی بعدش ......باباااااا ......... دزد اومده ه ه ه ه | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: هرجا دل خشه....
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کویر تشنه. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول سکته اگه زنده موندم ازش می پرسم اینجا چکار می کنی ... ادامه اش بستگی به جواب او داره شیشه نازک احساس مرا دست نزن ! چِندشم می شود از لک انگشت دروغ !!! آن که میگفت که احساس مرا می فهمد … کو کجا رفت ؟ که احساس مرا خوب فروخت | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اگه, ببینی, تو, در, قبلیت, لباساتو, میکنی؟, نفر, و, وا, چیکار, کمدته, کمده, کنی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |