بازگشت   نودهشتیا > اخبار > اخبار و مطالب مفید روز > ورزشی

ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۸ بهمن ۱۳۹۰, ۱۱:۳۲ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

roya2144 آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض کارانکا: قطعا رئال با معناي شکست آشناست

آيتور کارانکا، دستيار ژوزه مورينيو ، در صحبتهايي نسبت به گفته هاي اخير چابي به دوربين بارسا تي وي پاسخگو شده است:« قطعا رئال مادريد با معناي شکست آشناست ولي آنچه که به آن عادت نداريم، شکستي اين چنيني است.»
دستیار مورینیو در کنفرانس خبری پیش از بازی ساراگوسا گفت:« رئال مادرید، با توجه به پیشینه تاریخی اش، به بردن عادت دارد. هر کسی باید نظر خودش را مطرح کند. من اینجا نیستم که درمورد صحبتهای دیگران اظهارنظر کنم.»
کارانکا در بخش دیگری از صحبتهایش به مصاف اخیر ال کلاسیکو پرداخت و گفت:« الان دیگر به انجام یک بازی دیگر مقابل بارسا فکر نمی کنیم و تمرکز بازیکنان رئال روی بازی بعدی مان مقابل ساراگوساست که قطعا بازی سختی خواهد بود. سال گذشته در ساراگوسا بازی بر طبق میلمان پیش نرفت و الان به دنبال آن هستیم تا مسیرمان را طی کنم. در رقابتهای لالیگا بازی کنیم و همان عملکرد هفته های اخیرمان در لالیگا را دنبال کنیم.»
او در تحلیل بازی بارسا در بازی 4شنبه شب نوکمپ گفت:« فکر می کنم که چهره ای که بارسا از خود ارائه داد تماشایی بود. همه دنیا دیدند که چه اتفاقی افتاد ولی این بازی هم دیگر به تاریخ پیوسته است. مثل همیشه تصاویر موجود است.شما کسانی هستید که باید درمورد آنچه اتفاق افتاد اظهار نظر کنید.»
کارانکا درمورد رفتارهای مورینیو ادامه داد:« همه از شیوه رفتاری و شخصیت مربی ما مطلعند.بعضی وقتها هست که او حالش خوب است و بعضی وقتهای دیگر چندان روی فرم نیست. ولی مهمترین نکته و آنچه مردم می خواهند این است که اودرحال آماده سازی تیم برای بازی با ساراگوساست.»
کارانکا درمورد ادامه حضور مورینیو برروی نیمکت مربیگری رئال گفت:« یک بار دیگر هم گفته ام. مورینیو همیشه با انگیزه های فراوانی خودش را برای بازی بعد آماده می کند که این بار بازی روز شنبه مقابل ساراگوساست.»
او درمورد انتظار مورینیو در پارکینگ ورزشگاه برای گفت وگو با داور مسابقه گفت:« چون ندیده ام، نمی توانم نظرم را بگویم.»

زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید
ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود؟؟؟
roya2144 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان

مجموعه ۲۵۰ فیلم برتر سینما به انتخاب سایت معتبر IMDb – زیرنویس فارسی 	کامل ترین مجموعه آموزش زبان انگلیسی برای اولین در ایران

پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
آشناست, با, رئال, شکست, قطعا, معناي, کارانکا

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش