| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکیا
(View Stats)
تشکرها: 860
تشکر شده 720 بار در 220 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستای گلم ![]() ![]() بنده امروز امتحان عملی(شهر) رانندکی دارم بیاین بگین بار چندم قبول شدین؟؟ ![]() اگه رد شدین چرا؟!!! ![]() 3 تا سیب بود که زندگی انسانها رو دگرگون کرد: 1:سیبی که آدم به حوا داد 2:سیب نیوتن 3:سیب استیو جابز در شرکت apple | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم هفته بعد امتحان دارم تو رو خدا دعا کنین ادم از این افسرا می ترسه......... ღ من در اوج پاییزی ترین ویرانی یک دل ღ ღ میان غصه ای از جنس بغض کوچک یک ابر ღ ღ نمی دانم چرا شاید به رسم و عادت پروانگی مان باز ღ ღ برای شادی و خوشبختی باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم ღ ![]() ![]() پایان تلخ همیشه بهتر از تلخی بی پایانه......... ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 545
تشکر شده 1,117 بار در 404 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من بار دوم قبول شدم دفعه اول ردم کرد چون که خیلی همه چی بلد بودم گفت اگه الان قبولت کنم مغرور می شی باید ردت کنم ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] مگسی را کشتم نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد است ونه چون" نسبت سودش به ضرر یک به صد " است طفل معصوم به دور سر من میچرخید به خیالش قندم یا که چون اغذیه مشهورش، تا به آن حد گندم! ای دو صد نور به قبرش بارد مگس خوبی بود من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد مگسی را کشتم ... ![]() سراینده : مرحوم حسین پناهی | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 433
تشکر شده 1,807 بار در 362 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من همون دفعه اول قبول شدم..... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف اسمان
(View Stats)
تشکرها: 1,833
تشکر شده 6,493 بار در 1,270 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه مهرو مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا ترس داره من بار سوم قبول شدم به خاطر اینکه می ترسیدم ولی الان تو جاده هم می تونم بشینم [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید][فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 2,060
تشکر شده 2,330 بار در 564 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب سپهری... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من بار هشتم قبول شدم با بدبختی یک پرنده کوچک که زیربرگ های یک درخت نغمه سرایی می کند ... برای اثبات وجود خداوند کافی است... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکیا
(View Stats)
تشکرها: 860
تشکر شده 720 بار در 220 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه هایی که جواب میدین خواهشا اگه رد شدین دلیلشم بگین منم بدونم به خدا ثواب داره | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: همینجا
(View Stats)
تشکرها: 124
تشکر شده 278 بار در 33 پست
کتاب مورد علاقه : مهرومهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من آییین نامه رو دفعه اول قبول شدم ولی شهری رو...دفعه چهارم... من چتم !تو چته؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل همين نزديكيها همسایه روشنی و همخونه تاریکیو
(View Stats)
تشکرها: 1,801
تشکر شده 1,605 بار در 653 پست
کتاب مورد علاقه : كيمياگر.همخونه.تمنا و حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من بار اول رد شدم آخه افسره ارم پرسید دور یک فرمونه چندتا ایست داره منم گفتم 2تا .......آقا گفت 3تا ایست داره سر همین باهاش کل کل کردم حسابی ........ردم کرد تجربه شد که دیگه با آدمایی که کارم پیششون گیره کل کل نکنم ووووووووووو اشک من پیرهنتو تر کرده همه جا عطر تو پیچیده ولی دل دیگه غربتو باور کرده مثل اون پرنده شکسته بال دل من بعد تو بی لونه شده با تو بیقراره و بی تو بیقراره دل من راست راستی دیوونه شده امشب هم میون این خاطره های سردم بی رمق دنبال اون حادثه ای میگردم که نفهمیدم وکی کجا تو رو ازم گرفت | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 278
تشکر شده 1,354 بار در 381 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نگران نباشین ..... من تمام هستی ام را در نبرد با سرنوشت ،در تهاجم با زمان آتش زدم کشتم ، من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم . من ز مقصد ها پی مقصود های پوچ افتادم ، تا همه خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم ، من به عشق منتظر ماندن همه صبر و قرارم رفت ، بهارم رفت ، عشقم مرد، یارم رفت . | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بچه, بیاین, تو, دارن, نامه, هایی, که, گواهی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |