| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 684
تشکر شده 811 بار در 618 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب خاصی نیست حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
یادت باشه اضطراب بگیرتت رد شدی خیلی ریلکس باش تا قبول شی In prosperity,our friends know us,in adversity,we know our friends به روی نیمکتی در آنسوی زمان معلق نشسته ام با خیالت ، همچنان گاه مرور می کنم خاطراتم را قطره اشکی می بارد ، ناگهان کاش می دانستی چگونه می نگرم از پشت قابی ابری به این جهان و از کنار تمامی فصول می گذرم بدون حرف و کلام ، عصا زنان! کمی از گذشته به یادم می آید از روزگار و زمان های بی زمان و دستمالی که بر چشم می گیرم گریه و گاهی هم اندکی تکان چقدر اندوه و حرف ناگفتنی ست در این سینه و چشمهای گریان و من هنوز به آن روز می نگرم که پر گشودی چون پرندگان | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ايران_ قم
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 131 بار در 70 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن وكتابهاي طنز حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من بار اول قبول شدم. رمزش ام اين بود كه هول نشدم. هميشه پيشه كي تمرين رانندگي ميكردي! فكر كن افسر هم همونه! اصلا ترس نداره.فقط بهش فكر نكن. | ||||||||
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خاله ی من رانندگیش حرف نداره ولی چون افسر پاشو زیر کلاج گذاشته بود و کلاج تکون نمیخورد رد شد.حواست به افسر بغل دستت باشه و به پاهاش نگاه کن که یه وقت شیطونی نکنه | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستمم واسه امتحان رفته بود صندل پاش بود دید سرهنگ با کلاج بازیگوشی میکنه کف صندل رو گذاشت زیر کلاج دیگه تکون نخور بعدش که گفت بزن بغل دستی کشید واسش ولی سرهنگه باز قبولش کرد |
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکر شده 811 بار در 618 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب خاصی نیست حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
کفشتو در بیار با پاشنش بزن دهنشو بیار پایین ....این کمه بعدش که از هوش رفت بزارش جلو ماشین خودتم بشین پشت فرمون از روش رد شو ...اون وقت قبولت میکنه | |||||||||
| | |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بستگی به طرف داره بعضیاشون عقده این !!! ولی خوب منم بار اول قبول شدم خوبیش این بود سه تا پسر باهام بودن هر سه رو رد کرد | ||||||||
| | |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای دور
(View Stats)
تشکرها: 31
تشکر شده 332 بار در 87 پست
کتاب مورد علاقه : غریبه اشنا | بدون امتیاز : 0 امتیاز 2تاشو بار اول قبول شدم سخت گرفت سرهنگه ولی کم نیاوردم خداییش چه قدرم کتابش زیاد بود | ||||||||
| | |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکر شده 159 بار در 66 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی و رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بار دوم قبول شدم بار اول بخاطر ترمز دستی رد شدم یه توپ دارم قلقلیه سرخوسفیدو ابیهمن این توپو نداشتم مشقامو خوب نوشتمبابام بهم عیدی داد یه توپ قلقلی داد | ||||||||
| | |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل ایرانم!
(View Stats)
تشکرها: 8,553
تشکر شده 3,225 بار در 815 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه, نازکترین حریر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من باز اول آیین نامه بار چهارم هم شهری قبول شدممممممم ![]() اولین بار چون دیدم ترمز دستی پایینه دیگه بهش دست نزدم!!!!گفت باید دست میزدی!!!(فکر میکردم بار اول قبول میشم کلی اعتماد به نفس داشتم که ضایع شد) بار دوم هم فکر کنم پارک دوبلو خراب کردم!!! سومین بار هم اصلا یادم نیست چی شد!!!!و بعدش هم کلی گریه کردم قاصدک به من گفت: من از خدا حرف می زنم و از نسیم که صدای خداست!! صوفی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بچه, بیاین, تو, دارن, نامه, هایی, که, گواهی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |