| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: Fall here
(View Stats)
تشکرها: 312
تشکر شده 13,152 بار در 775 پست
کتاب مورد علاقه : hamkhone حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز واسه هممون پیش اومده که تو یه لحظه یاد یکی میکنیم...دلمون براش تنگ میشه یا حتی حسی جز تنفر نداریم! خیلی وقتها نمیتونیم به كسانی كه اطرافمون هستن حرف دلمون رو بزنیم ولی نوشتنش خیلی راحت تر هستش یاد هر کسی که افتادین اسمشو بگید و حرف توی دلتونو بهش بزنین...چه از بچه های انجمن باشه چه خارج از انجمن ببــــــــــار بــــــــاران.... مـــــــــــــن ســـــــــــــفرکـــــــر ده ای دارمــــ کــــــــه یــــــــادم رفتـــــــــ .... ابـــــــــــــ پشتــــــــــ پـــــــــایش بـریــــــــزمـــــ..... ___ ___ ___ ___ ___ ___ غریبــــــــــــــــــی مـــــــــــن از زنــــــــدگی در غربتــــــــــــــــــ نیســـــــــــــــت ؛ از تنهــــــــــــــایــــــ ـــــــی نیســـــــــــــت ؛ از بــــــــــــی کســــــــــــــی هم نیســــــــــــت ... غریبــــــــــــــــــی مـــــــــــــن از ایــــــــــن استـــــــــــــ کـــــــــــه از نزدیـــــــکـــــــــــ تـــــــــریــــــــــن هایـــــــــــم دورم و به دورتـــــــــــــریـــــــــ ــن هایــــــــــم نزدیـــــــــــــکـــــــ ـــــــــــ ... ___ ___ ___ ___ ____ نـــــــــــــگذار دیــــــــگران نــــــــــــــامتـــــــ ـــــ را بـــــدانند همیـــــــــــــــــــن زلـــــال بیــــــ کـــــــــــــران چشمــــــــــــانتـــــــ ـــ بـــــــــــرای پـــــــــچــ پـــــــــچــ هـــــــــزارســـــالـه شان کـــــــافیستــــــــــــ ــــــ ....... ___ ___ ___ ___ ____ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ویرایش توسط .nikita. : ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۰۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جا که برم خوزستانیم
(View Stats)
تشکرها: 15,751
تشکر شده 7,328 بار در 2,356 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت. پنجره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز الان تو فکر یسنای عزیزم هستم کاربر حرفه ی 98i که به علت سرما خوردگی بستری بود اما خدا رو شکر امروز مرخص شد میخوام بهش بگم برام یه دنیا ارزش داره هر چند هر روز صدای نازش رو میشنوم اما اینجا تو سایت واقعا جاش خالیه امیدوارم زود برگرده.. دوسش دارم بی نهایت. تا قیامت پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر ... خوشبختانه باران ارث پدر هیچکس نیست (حسین پناهی) ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: har koja basham aseman male man ast/tehrooooooon
(View Stats)
تشکرها: 512
تشکر شده 167 بار در 66 پست
کتاب مورد علاقه : dalane behesht/hameye ketabaye eshghi حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الان تو فکر حنانه دوست صمیمیمم و میخوام بهش بگم از خواهرم بیشتر دوست درم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: توی همین کره خاکی....
(View Stats)
تشکرها: 288
تشکر شده 683 بار در 275 پست
کتاب مورد علاقه : چشم هایی به رنگ عسل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو فکر بابام هستم.....تو فکر اینکه خدا بهمون یه نظر میکنه یا نه؟.....بابام خوب میشه یا نه..... Pay dar ta paye dar ![]() سر کلاس ادبیات استاد گفت فعل رفت و صرف کن.گفتم: رفتم،رفتی،رفت......هیچی نگفتم...استاد داد زد: خوب؟بقیش؟ با یه پوزخند تلخ ادامه دادم: رفت و رفت و رفت....... [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید][فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کسی میاید,همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو فکر نیما .... نمیدونمم به چی فکر میکنم...فقط اسمش ..تو ذهنمه از همــآن روز اول که آمدی بــوی رفــتن میدادی.... نگــو نه کــه دسته ی چمــدانت را محکــم تر از دست من گــرفته بودی ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید].[فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]. ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان-شاهین شهر
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 22 بار در 6 پست
کتاب مورد علاقه : یک فنجان چای داغ | بدون امتیاز : 0 امتیاز مامانم. زود خوب شو... نباشی من میمیرم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تورویا رواعصاب مردم
(View Stats)
تشکرها: 3,388
تشکر شده 3,547 بار در 1,995 پست
کتاب مورد علاقه : مولانا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دارم به داشتن دوست خوبی مثل گل ارکیده به خودم می بالم که وجودش غنیمتیه توعصری که محبت کمرنگ شده آموخته ام وقنی که ناامیدمی شوم خداوندباتمام عظمتش ناراحت می شود و عاشقانه انتظارمی کشد که به رحمتش امیدوارترشوم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
تشکرها: 368
تشکر شده 559 بار در 352 پست
کتاب مورد علاقه : سفید برفی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو فکر یه نفر ![]() اسمش... ![]() میخوام بهش بگم دوسش دارم خیلی زیااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااادددددددددد ددددددددددددددددددددددد زندگی بافتن یک قالیست نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی نقشه را اوست که تعیین کرده تو در این بین فقط میبافی نقشه را خوب ببین! نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند...!؟ ![]() ![]() ![]() http://ziba9119.blogfa.com/ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ايلگار دخترم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو فكر عزيززترين فر زندگي .صميمي ترين دوستم كه عاشقشم: *فاطمه* دلم خيلي برات تنگه.نگرانتم خيلي زياد نبار باران زمين جاي قشنگي نيست من از اهل زمينم،خوب ميدانم كه گل در عقد زنبور است ولي سوداي بلبل دارد و پروانه را هم دوست ميدارد... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید وبلاگ من [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: Mashhad
(View Stats)
تشکرها: 496
تشکر شده 618 بار در 267 پست
کتاب مورد علاقه : elahe naz حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الان فقط به یه نفر قک میکنم که میل میزنه بهم و خودشو معرفی نمیکنه .شدیداً کنجکاوم بفهمم کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آری .آغاز عشق است،تنها نشانه ء جاویدان این جهانواژه ای خاص که آفریده شد تا وجود آدمی را برای ابد تسخیر سازد پروردگار آدم را از مشتی خاک برگرفت و از خود در او دمید ویقیناً هر که پروردگار در او بدمد عاشق میشود و بی شک برترین هدف آفرینش عشق است و والاترین وظیفه آدمی عاشقی است . او می فرماید : شما آفریده شدید تا عاشق باشید و تنها آزمونتان همین عشق است ونیز عشق مجال سخن گفتن است با من پس با من گفتگو کنید عشق همان معجزه ای است که خاک را به نور بدل مسازد و عشق نام من است و نام دیگر آدم پس بسوی من آئید که برترین شما عاشقترین شماست پس پروردگارا :از من هر آنچه دارم و هر آنچه خواهی بگیر ،باشد که دنیای فانی و بهشت ابدی را نداشته باشم ، اما نباشد ،هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد ، هرگز نباشد ![]() بدوین تو وبلاگ دوستم ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] یا [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسمشو, الان, باهاش, بزن, بگو, تو, جمله, حرف, فکر, هستی؟بیا, و, کی, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |