| |||
| |||||||
![]() |
| LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 54
تشکر شده 105 بار در 59 پست
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو فکر حرفای دکترمم می خوام بهش بگم : ترو خدا هربار یه حرف نزن یه بار یه چیز بگو قال قضیه رو بکن | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,366
تشکر شده 627 بار در 425 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یاد مهدیم .یاد نگاه سبزش هیچوقت از ذهنم و قلبم پاک نمیشه.همینجا میگم خیلی میخوامت گلم | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر خاک
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 22 بار در 18 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الان تو فکر جنب عزراییلم واز همین جا به هش سلام می کنم....سلام جناب مرگ حالتون خوبه | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: س.ب ( سراوان)
(View Stats)
تشکرها: 326
تشکر شده 179 بار در 121 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الان توفکریه بنده خدایی ام میخوام بهش بگم:خیلی دوسش دارم | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: arak
(View Stats)
تشکرها: 543
تشکر شده 1,577 بار در 483 پست
کتاب مورد علاقه : roman darya حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نیک.میگم دوست.... | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 215
تشکر شده 139 بار در 67 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به یاد دوستی که نمیدونم الن کجاست ولی همیشه دوستش دارم | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: near god
(View Stats)
تشکرها: 60
تشکر شده 649 بار در 97 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو فکرش نبودم اما با حرفای بچه ها یاد کسی افتادم که الان بیش خداست غم نامه خاموش برایم بفرست از حرف پرم گوش برایم بفرست دارم خفه میشم در این تنهایی لطفاً کمی اغوش برایم بفرست... ![]() | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرسایه ی تک درخت بیابان
(View Stats)
تشکرها: 67
تشکر شده 108 بار در 77 پست
کتاب مورد علاقه : رکسانا(م.موءدب پور) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از دیشب تو فکر یکی از عزیزانمم که براش یه مشکلی پیش اومده. براش دعا کنید هر چه زودتر مشکلش حل شه. | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 232
تشکر شده 574 بار در 162 پست
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر_ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فکر کسی که باهاش قهرم مریم.............. | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو فکر یه نفر که فقط دلم میخواد بهش بگم دلم واسه نگاه و خنده های قشنگش یه ذره شده... تو چه می فهمی؟ حال و روز کسی را که دیگر... هیچ نگاهی دلش را نمی لرزاند... |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسمشو, الان, باهاش, بزن, بگو, تو, جمله, حرف, فکر, هستی؟بیا, و, کی, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |