| |||
| |||||||
![]() |
| LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #141 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: Fall is here
(View Stats)
تشکرها: 715
تشکر شده 18,501 بار در 1,090 پست
کتاب مورد علاقه : HaMkhOne حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
تو فکر یه دوستم.... حرفاش خیلی ناراحتم کرد... ولی خیلی خوبه که امیدش رو از دست نداده بــی تفــاوت بـــاش... به جهــنم! مگـر دریــا مُــرد از بی بــارانی؟! | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #142 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: Fall is here
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : HaMkhOne حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به علت نقص فنی | ||||||||
| | |
| | #143 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای سرد بی همدم
(View Stats)
تشکرها: 43
تشکر شده 160 بار در 72 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-برزخ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نمیدونم ولی داشتم فکر میکردم کاش بالاخره یکی هم که من عاشقش بشم پیدا شه | ||||||||
| | |
| | #144 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اراک
(View Stats)
تشکرها: 2,579
تشکر شده 1,248 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : گندم،آن تابستان و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Sanji_Shawn بیبو بیبو آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآ بیو بیو بیو....!بببییییییییبو بیییییییبو ![]() هان؟چیه؟به چی نیگاه میکنی؟تا حالا امضا به این خل و چلی ندیده بودی تو عمرت؟!نیشتو ببند..! ![]() | ||||||||
| | |
| | #145 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : HaMkhOne حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ویرایش توسط .Nikita. : ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۵۸ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
| | #146 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 256
تشکر شده 340 بار در 97 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا دیوان فروغ غرور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من توفکرشخصیت داستانم هستم که الان کلی گیجم کرده نمیدونم الان چه اتفاقی بایدبراش بیفته ![]() اخه راستش کسی روندارم که بهش فکرکنم وبدونم بهم فکرمی کنه ای بابا....شخصیت جان ارو بشین لطفادارم فکرمی کنم ویرایش توسط mahsa tanha : ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۲۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #147 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو فکره کسی که از فکرش پاکم کرده!! فقط میخوام بهت بگم: خیلی نامردی غریبـــــــــــــــــــــ ـه!!خیلی کمرنگ میشویم...! ببخشید که جواب پیاماتونو نمیدم...سر فرصت ج میدم! ![]() |
| | |
| | #148 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکیا...
(View Stats)
تشکرها: 2,468
تشکر شده 240 بار در 54 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو فکر معلم ریاضیمون که فردا 5 صبح فوق برنامه گذاشته!!! ازت متنفررررررررررررررم ایکبیری فسیل!!!(ممنون تا حدی تخلیه شدم) الهی تو همین برفا چنان بخوری زمین قطع نخاع شی...(از طرف همکلاسی هایی که تو همین سایت پلاسن!!!) | ||||||||
| | |
| | #149 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اراک
(View Stats)
تشکرها: 2,579
تشکر شده 1,248 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : گندم،آن تابستان و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دارم به نفر قبلیم فک میکنم چه دله پری داره از معلمش ![]() | ||||||||
| | |
| | #150 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : HaMkhOne حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به یه دوست خیلی خیلی خیلی عزیز و دوست داشتنی که یه مدت ازش هیچ خبری ندارم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسمشو, الان, باهاش, بزن, بگو, تو, جمله, حرف, فکر, هستی؟بیا, و, کی, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |