| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جا که برم خوزستانیم
تشکرها: 15,751
تشکر شده 7,328 بار در 2,356 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت. پنجره حالت من : | ![]() پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر ... خوشبختانه باران ارث پدر هیچکس نیست (حسین پناهی) ![]() | ||||||||
| | |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: اهواز
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | یعنی اینجوری میدان دیدتش بهتره؟ رمان جدید[فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] خلاصه: هیراد قصه مردیست مال همین دو رو برها.... هیراد مردیست که می کوشد تا به آزادی برسد.... هیراد قصه ی سوالهای بی جواب کودکی پنج ساله است .....کودکی با چشمان گریان به دنبال نشانی از مادر..... هیراد روایت قصه ی عشقی گمشده در زمان...... قصه ی زندگی ای تحمیل شده.......... و شاید قصه ی یکی از آدمهای اطراف ما........ _________________________________________ اینم اولین کار مریم آجی عزیزم هستش حتما بخونیدش [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی همین جاها
تشکرها: 0
تشکر شده 263 بار در 155 پست
حالت من : | نه ممنون!اصلا هم دوس ندارم! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همین گوشه دنیا...
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | خدایا به مراقب ها دلی مهربان عطا فرما ![]() ![]() ![]() دلت را بتکان غصه هایت که ریخت ، تو هم همه را فراموش کن دلت را بتکان اشتباهاتت تالاپی می افتد زمین ، بذار همان جا بماند فقط از لابلای اشباهاتت یک تجربه را بیرون بکش قاب کن و بزن به دیوار دلت دلت را اگر محکم تر بتکانی تمام کینه هایت هم می ریزد و تمام آن غم های بزرگ و همه حسرت ها و آرزوهایت محکم تراز قبل بتکان حالا آرام تر بتکان تا خاطره هایت نیفتد، چه خوب ، چه بد ، فرقی نمی کند خاطره… خاطره است باید باشد ، بماند | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: *esfahan*
کتاب مورد علاقه : dalane behesht حالت من : | هر جوری باشه من اخرش تقلب میکنم.... خدایـــــــــــــــــــــ ــــــا . . . اینکه میگی از رگ ِ گردن نزدیکتری و این حرفا ، در سطح ِ شعور و درک ِ من نیست بقرآن ! ! یه دیقه بیا پائین ، بغلم کن......... ![]() ![]() ![]() وبلاگم..... [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | اكه مراقبمون اين بود واسه بار بعد حالش رو اساسى ميكرفتم |
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: پشته کامپیوترم
کتاب مورد علاقه : آرام وحشی حالت من : | به به انگار تو خواب میبینم این عکس رو صد رحمت به مدرسه خودم .درود بر مدارس غیرانتفایی ![]() باید بدجنس باشی...!! تا عاشقت باشن...!! باید خیانت كنی...!! تا دیوونه ات باشن...!! باید دروغ بگی...!! تا همیشه تو فكرت باشن...!! باید هی رنگ عوض كنی...!! تا دوسِت داشته باشن...!! اگه ساده ای ...!! اگه باوفایی...!! اگه یك رنگی...!! همیشه تنهایی...!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلب مهربونتون !
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | گــفـــتـــی مــســافــری و مــن آنــقـــدر عـــاشـــقـــم کـــه ســـال هـــاســـت نـــمـــاز دلـــم را شــــکــســتـــه مـــیـــخـــوانـــم . . . هـــمــه ی بــغــض مــن تـــقــدیــم غــرورت بــاد! غـــروری کـــه لــذت دریــا را بــه چــشــمــانــت حــرام کــرد . . . | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: بهشت
تشکرها: 380
تشکر شده 789 بار در 397 پست
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | نهههههههه من مخالفم ![]() نقاش نیستم ولی تمام لحظه های بی تو را درد میکشم... ![]() ![]() ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: پایتخت دود و گوگرد
تشکرها: 12,318
تشکر شده 3,884 بار در 1,171 پست
حالت من : | اینجوری که این داره مثل عقاب بچه هارو می پاد که نمیشه اصلا کاری کرد نه اصلا دوست ندارم عارفی را پرسیدند:روی نگین انگشتر چه حک کنیم که وقتی شادیم به آن بنگریم و هر وقت غمگینیم به آن نظر کنیم گفت:حک کن "می گذرد" | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امتحانی, اینجوری, باشن؟؟؟, تمام, داشتی, دوست, مراقبهای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |