| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: لاهيجان
تشکرها: 336
تشکر شده 10,338 بار در 161 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | با يك گوجه پلاسيده بزنم رنگيش كنما والله... ادم كپ ميكنه در زندگی هر انچه که لیاقش را داری بدس ت میاوری نه هر انچه که ارزویش را داشتی (دكتر شريعتي) | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جا ک هستم باشم
تشکرها: 4,373
تشکر شده 2,505 بار در 665 پست
حالت من : | همچين مراقبت ميکنن انگار ک بچه ها ميخوان چيکار کنن اه ه ه اينقد بدم مياد از اين مراقباي عقده اي برگ در انتهای زوال می افتد! و سیب در انتهای کمال! بنگر که چگونه می افتی؟! چون برگی زرد... یا سیبی سرخ... ؟!!... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر آسمون آبی
تشکرها: 1,959
تشکر شده 1,135 بار در 562 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | وااااااااااااای خدا به دور در بی کرانه زندگی دو چیز افسونم کرد: آبی آسمان که می بینم و می دانم نیست و خدایی که نمی بینم و می دانم هست. " دکتر شریعتی" | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: کرج
تشکرها: 2,668
تشکر شده 251 بار در 179 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن.......... حالت من : | نه اصلا خوب نیست میخــــــواهم عوض شوم! چرا بایـــــد دلتنگ آغوشت باشم؟ میخـــــــواهم تو دلتـــــنگ آغوشَـــم باشــــی! میخـــواهم آن سیــــبِ قرمزِ بالـــای درخــــــت باشـــــَم در دورتـــــرین نُـــقطه ... ... دقت کن!!! رسیدن بـــــه مَــــن آسان نیـــــست اگر هِـــمـَتـَش را نـَـــداری آسیــــبی به درخت نــــزن بـــــه همان سیــــب های کِرم خورده ی روی زمــــــین قانـــــــــــــع بــاش! | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: منظومه شمسي
تشکرها: 1,177
تشکر شده 2,624 بار در 1,143 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | اونوقت من نمره هام از20 به 17 تغییر میابد........ !خدايا عاشقتم! فقط همينو دارم كه بگم! خدا تنها معشوقي است كه خيانت نمي كند. خوشحال ميشم به كلبه ي تنهايي منو خدا سر بزنيد![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران
کتاب مورد علاقه : پرنده بهشتی و الهه شرق حالت من : | وای خدا این مراقبا کلاً دیوانه اند ،جاتون خالی هفته پیش که امتحان داشتم یه مراقب داشتیم دیوانه تا تکون می خوردی نگات میکرد که بماند چهارقدم راه می رفت یهو بر میگشت آدم یاد فیلمای تگزاس و مکزیک می افتاد تو کجایی سهراب؟! آب را گل کردند چشم ها را بستند.....وچه ها با دل کردند صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟من هم ازهمهمه ی داغ زمین بیزارم... ![]() لینک رمان به رنگ عشق(نویسنده: خودم) http://www.forum.98ia.com/t354375.html | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | هر جور مراقبت کنن بازم این بشر تقلب می کنه رمان های در حال تایپ من: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان هایی که خیلی دوست دارم: رمانی که پیشنهاد می کنم بخونین: | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر پوست شهر شیراز
تشکرها: 4,465
تشکر شده 1,242 بار در 445 پست
کتاب مورد علاقه : بادبادکباز-بهار خاکست حالت من : | وای پناه بر خدا مگه داره از قاتل مراقبت می کنه؟ حالا مگه چه امتحانی بوده که این مدلی میخ شده؟ ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال
تشکرها: 541
تشکر شده 100 بار در 60 پست
کتاب مورد علاقه : رمااااااان حالت من : | من همه جوره پایم ... این که چیزی نیست کاش یادت نرود روی این نقطه پررنگ بزرگ بین بی باوری ادم ها یک نفر میخواهد که تو خندان باشی نکند کنج هیاهوی زمان بروم از یادت ![]() http://www.forum.98ia.com/t363946.html زندگی غیر مشترکsun daughter http://www.forum.98ia.com/t398286.html حکم دلsun daughter http://www.forum.98ia.com/t382769.html انتی عشق sun daughter و shahrivar http://www.forum.98ia.com/t398454.html وسوسه نیلا... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 647
تشکر شده 1,216 بار در 396 پست
حالت من : | خدا نصیب گرگ بیایون نکنهههههههههههه امضا ویرایش شد! حجم مجاز ۲۰ کیلوبایت! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امتحانی, اینجوری, باشن؟؟؟, تمام, داشتی, دوست, مراقبهای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |