| |||
| | #141 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: کنار دریای زیبای خدا
کتاب مورد علاقه : شاه ماهی/ارام/طلایه..... حالت من : | مردک دیوانه ...من که اصولا توان تقلب ندارم هر وقت خواستم تقلب کنم لو رفته...منم کلا بی خیال شدم ....مرسی .. به زیبایی و شادی خود برس چرا که خدا هم زیباست وهم شاد است و مردم اینگونه را دوست میدارد و وقتی ما بهترین راه شاد بودن را اموختیم صدمه زدن به دیگران و رنج دادن دیگران را بهتر از یاد خواهیم برد (زرتشت) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #142 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | نه اصلا بد میدونی چی میشد هممون میفتادیم ما از صدقه سری تقلب قبول میشیم دنیا را بد ساختن کسی که تورا دوست دارد تو دوستش نداری وکسی که تو دوسش داری او تورا دوست ندارد . ولی کسی که تو دوسش داری و اوهم تورا دوست دارد به رسم ایین زندگانی به هم نمیرسند واین رنج است.(شریعتی) |
| | |
| | #143 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
تشکرها: 628
تشکر شده 2,970 بار در 332 پست
حالت من : | پروازم کنه من تقلبی خودمو میکنم لینک رمان جز عشق...|papola مینویسمت..." تو " را میان اصطحکاک مداد و کاغذ گیر خواهم انداخت شاید اینگونه بشود تو را " تجربه " کرد...!!! برای تویی که قلبت پـاک است... برای تویی که در عشق ، قـلبت چه بی باک است... برای تویی که عـشقت معنای بودنم است... برای تویی که غمهایت معنای سوختنم است... برای تویی که آرزوهایت آرزویم است.......... دوستت دارم تا ........! نه...! دیگر برای دوست داشتن هایم تایی وجود ندارد بی حد و مرز دوستت دارم ![]() | ||||||||
| | |
| | #144 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 171
تشکر شده 195 بار در 111 پست
حالت من : | بازم نمیتونه جلوی بچه های مشهدی رو بگیره!!!!!!!!!!!! دو چیز پایانی ندارد1 کهکشان ها2 حماقت انسان ها که در مورد اولی مطمئن نیستم آلبرت انیشتین | ||||||||
| | |
| | #145 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران
کتاب مورد علاقه : رمان عاشقانه حالت من : | این دیگه جه وضعیه این جور که نمیشه تقلب کرد اصلا امتحان بدون تقلب مثله کریسمس بدونه درخته والا | ||||||||
| | |
| | #146 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 1,212
تشکر شده 6,862 بار در 815 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | نه اصلا دوس ندارم √ آدَمه دیگه دِلِش میخواد برای یکی تَـــــــــک باشه دِلِش میخواد یکی فَقَط به خاطرِ اون بیاد 98ia دِلِش میخواد یکی فقط نِوِشتِه هایِ اون رو بِخونه دِلِش میخواد یکی فَقَط به اون اِس اِم اِس بِده دِلِش میخواد یکی فَقَط نِگَرانِ حالِ اون بِشه دِلِش میخواد اون یِکی تـــــ♥ـــــــو باشی ... آدَمه دیگه .... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ | ||||||||
| | |
| | #147 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان این شهر
کتاب مورد علاقه : مائده های زمینی حالت من : | خیلی ممنون در این صورت من نه میتونم تقلب نمی کنم هیچ از امتحانم میوفتم هیچ وسط جلسه غش میکنم از خنده شیشه نازک احساس مرا دست نزن... چندشم می شود از لکه انگشت دروغ! ![]() ویرایش توسط noooor : ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۵۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #148 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 390
تشکر شده 238 بار در 129 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل حالت من : | خداییش نامرده........ به دنبال واژه مباش، کلمه ها فریبمان می دهند ... وقتی اولین حرف الفبا کلاه سرش برود ، فاتحه کلمات را باید خواند... دکتر علی شریعتی | ||||||||
| | |
| | #149 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹
تشکرها: 2,290
تشکر شده 2,355 بار در 453 پست
حالت من : | وااااای این دیگه چقدر قاطیه چقدر سخت است سخت ترین روزهای عمرت باشددیوانه شده باشی از دیوانگی بزنی زیر خنده همه فکر کنند چقدر خوشحالی! و اشک هایت را فقط تاریکی ببیند و آبی که صورتت را می شوید و خدایت... | ||||||||
| | |
| | #150 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه ی دنج
تشکرها: 10,781
تشکر شده 9,944 بار در 2,608 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت حالت من : | اینجوری که بدبخت میشدیم محبت مثل مشروب خوردن میمونه وقتی كم میدی طرف میخوره ... حالشو میبره ... ! وقتی زیاد از حد میشه ... طرف بالا میاره ... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امتحانی, اینجوری, باشن؟؟؟, تمام, داشتی, دوست, مراقبهای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |