| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,956 بار در 4,252 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, # NEGAR #, # بلوط #, $nooshin$, *Scarlett*, ..MoRtEzA.., amir hosyn, aniss, asal-1412, aylin-72, believe me, Blast Off, blue69, dokhtare sahra, edmond dantes, Fahimeh_B, fary, harimeshgh, havva7, jimbo, khoshhal, leila.kh, M mehrane, M.Gh74926, mahda, mahsamoon, maneou, misagh joon, negin-joon, nutty, pr.delafrouz, punio, roya2144, Sahar.M, saragh98, shahriyar, silverstar, smart girl, star_crossed, s_donia323, taniii, tara_5877, youngi, zanbagh, ~katrin~, آزاد سرو, دختراسمان, راز مخفی, نازنین مریم2011, کیانوش.م.م, یاسی ص |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
تشکرها: 699
تشکر شده 838 بار در 548 پست
کتاب مورد علاقه : نوتریکا و ..... حالت من : | چقدر چاق شده... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: in lalaland with 2pm :D
تشکرها: 584
تشکر شده 1,004 بار در 506 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی مفید و مختصر و قش حالت من : | خدا کنه اینا از هم طلاق نگیرن ولی عمرا ! تو این هالیوود لعنتی مگه میشه طلاق نگرفت ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی...
تشکرها: 2,303
تشکر شده 1,622 بار در 746 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | دوستش داشتم اما ... برای ماندگاری در هالیوود چه کارها که نمی کنند... روزگارا... تو اگر سخت به من می گیری ! با خبر باش ، که پژمردن من آسان نیست... ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: رشت
تشکرها: 449
تشکر شده 153 بار در 108 پست
کتاب مورد علاقه : ژان انتوانت حالت من : | زن و شوهر تازه الان به هم میان....(چه چاق شده....دیگه داف نیست نمک به زخم کویر می پاشد،این نم نم اکثیری سوزان!!!! به سوز آوازی که از همه خوانی ریل های قطار به گوش می رسد!به سوز همین چند قناری که آوازشان را مرد در چهار راه حراج میکرد!باران که تعارف سرش نمی شود.گاهی آنقدر ساده می آید که یادت میرود در چندشنبه های تکراری نشسته ای و آنقدر ناز و کرشمه می کند که خیال میکنی تا ابد این خورشید میتابد. بی تعارف به نیمکتی که استاده دلتنگی ات را می نویسد.........بی تعارف به این چند خط نوشته،دست باران را میگیرد و در زاویه خورشید گم میشود.... light.night93@ymail.com | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی همین نزدیکی!!!
تشکرها: 2,501
تشکر شده 2,295 بار در 946 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن!!!! حالت من : | خیلی چاق شده...امیدوارم زودتر شبیه قبلش بشه!!! دوستی یک حادثه است و جدایی ![]() یک قانون ،پس بیایید: !!!!!حادثه ساز و قانون شکن باشیم![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: !!!!!!
تشکرها: 16,074
تشکر شده 10,107 بار در 2,563 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته | شوهرشم عین خودش تپلیه..... باحالن...... از هیلاری داف خوشم میاد... خوشگله.....![]() ممنون.... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون
تشکرها: 1,161
تشکر شده 1,031 بار در 305 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | خیلی وقته چاق شده معمولا کسایی که حامله اند لباس های گشاد میپوشن این برعکسه برا همینه اینقد هیکلش ضایع به نظر میاد دنيا دنيا دو روز است يک روز با تو و روز ديگر عليه تو روزي که با توست مغرور مشو و روزي که عليه توست نااميد مگرد زيرا هر دو پايان پذيرند امام علي(ع) همگی .. خداحافظ !! شاید برای همیشه ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: مـــــاه
کتاب مورد علاقه : بینوایان.کوری.سینوهه. حالت من : | به هم میان......... میسی عسکای قشنگی بود......... " مـــــا رفتیــــم رفقــــــا ؛ بــــابـــــای " اگه اصفهان نصفه جهان ِ *آذربایجـــــان مـــن* کل جهان ِ یــــاشــــاسیـــن آنــــا یـــــوردوم آذربایجـــــان یــــاشــــاسیـــن آنــــا دیلیــــم تورکی رمـــــــان خـــــودم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: جايي فراتر از خود
تشکرها: 318
تشکر شده 1,850 بار در 965 پست
کتاب مورد علاقه : هبوط در كوير حالت من : | از كجا معلوم داره ميره دكتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه چيز در جهان براي بودن ادميست ودرد اين است كه بودن.خود براي چيست؟چه خنده اورند انها كه بودن خويش را در جهان ابزار چيزي كرده اند كه خود ابزار بودن انهاست!وچه بسيارند ادمياني كه در اين گردونه ابلهانه دور ميزنند........ http://yek1press.com/post-10.aspx | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, بهمراه, بورلی, جدید, حال, حامله, داف, در, دکترش, رفتن, عکسهای, مایک, مطب, همسرش, هیلاری, هیلز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |