| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر بارون
تشکرها: 37
تشکر شده 158 بار در 86 پست
کتاب مورد علاقه : غزال-غریبه اشنا حالت من : | هاااااااااا بخدا الکی حرف در آوردن که دارن میرن دکتر............. شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه میزد تا نشنود صدای مردمانی که میگفتند: دوستت ندارد. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
تشکرها: 3,426
تشکر شده 1,254 بار در 140 پست
کتاب مورد علاقه : خاک های نرم کوشک | حس می کنم ، حسم به تو حسی نو است حسم برای حس تو ، شعری نو است حس می کنم ، حس کرده ای احساس من احساس حسم حاسد و جنسی نو است حدسی بزن ، حسم حسود حس کسیت احساس تو بر حس من ، حدسی نو است در حس تو ، احساس من محسوس شد احساس کن حس مرا ، حسی نو است سحری بکن ای ساحر احساس من هر حس تو نسبت من ، سحری نو است مبحوس گشت احساس من از حس تو حساس کن احساس خود ، فصلی نو است !!! بغض هایم را نگه میدارم. بعضی وقت ها سبک نشوم سنگین ترم… ویرایش توسط نازنین مریم2011 : ۱۲ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۳۰ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
تشکرها: 5,696
تشکر شده 4,391 بار در 1,359 پست
کتاب مورد علاقه : شکر تلخ حالت من : | آخی چقدر تپل شده شرمگین می خواندمش بر خویش از چه رو بیهوده گریانی در میان گریه می نالید دوستش دارم نمی دانی | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 740
تشکر شده 239 بار در 56 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | اگه چاق هم بشه بازم جیگره عزیزم این روزها چقدر دلت تنگ شده! من دیگه توش جا نمیشم ![]() | ||||||||
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,956 بار در 4,252 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | اينجا هنوز ازدواج نكرده بودن. بعد شوهرش هاكي پليره،بايد هيكلي باشه! | ||||||||
| | |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | حالا حتما بايد با اون شكمش بيرون بياد و راه بره !!!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: گلستان
تشکرها: 262
تشکر شده 987 بار در 356 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | وای عزیزم یعنی هر کی حامله شد باید خودش رو تو خونه حبس کنه
| ||||||||
| | |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: golestan
تشکرها: 5,509
تشکر شده 6,275 بار در 1,693 پست
حالت من : | وااااااااااااااو از 9مااه نگذشت؟؟ خدایا! این قامت خمیده جز به شوق دیدار تو راست نمیشود و این تنهای غریب جز در خانه ی تو هر آنچه خواست نمیشود! خدای من! اگر چه دستم از آنچه کرده می لرزد و اگر چه موریانه های بیم،استواری پاهایم را سست کرده است،دلم امیدوار رحمت توست و خاطرم جمع لطف توست. خدایا!کوله بارم از توشه ی راه تهی است،انباشته از توکل که هست؟؟ خدایا!در زیر سنگینی گناه،دلخوشیم به دستهای مهربان توست...و من اینک درخت وجود خویش را در مسیر نسیم روح افزاری تو قرار داده ام و دهان تشنه ی گلبرگ وجودم را رو به باران تو گشوده ام... خدایا!!! هرگز نگویمت که بیا دست من بگیر ! عمریست گرفته ای، مبادا رها کنی قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ بار الاهی: از تو پوزش می خوام که به اصرار می خواستم اراده خودم بر زندگیم حاکم باشه!خدایا اینک سکان زندگی طوفان زده ام را به تو می سپارم!باشد که آرامش نتیجه این اعتماد و توکل باشد.من وثق بالله اراه السرور و من توکل علیه کفاه الامور | ||||||||
| | |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همين گوشه دنيا
تشکرها: 1,034
تشکر شده 673 بار در 295 پست
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر حالت من : | لباساش خیلی تنگه چاق به نظر میاد یکی قشنگیه منظره رو می بینه یکی کثیفیه پنجره رو.. این تویی که تصمیم می گیری چی ببینی امیدوارم همیشه قشنگی ببینی حتی از پشت یک پنجره کثیف! | ||||||||
| | |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: کلبه عشق!
تشکرها: 544
تشکر شده 702 بار در 79 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز حالت من : | نمیدونم چی بگم... ماهیان شهر ما ...از کوسه هم وحشی ترند.... بره های این حوالی... گرگ را هم میدرند...!! خنجري بر قلب بيمارم زدند، بي گناه بودم ولي دارم زدند. . | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, بهمراه, بورلی, جدید, حال, حامله, داف, در, دکترش, رفتن, عکسهای, مایک, مطب, همسرش, هیلاری, هیلز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |