| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | بدون شرح! کیمبرلی نوئل که با نام «کیم کارداشیان یا کارداشین» شناخته می شود در 21 اکتبر سال 1980 به دنیا آمد. کیم کارداشین به عنوان یک بازیگر، مانکن و تهیه کننده فعالیت می کند. در این مطالب تصاویری از کیم را مشاهده می کنید که برای تبلیغ یک محصول گرفته شده و او را شبیه به کلوپاترا (یکی از ملکه های مصر باستان بود) آرایش کرده اند: ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 1,532
تشکر شده 1,360 بار در 288 پست
کتاب مورد علاقه : بغض غزل _ تمنای وجودم حالت من : | خیلی دوسش دارم خوشگله ![]() ممنون There are moments in life when you miss someone So much that you just want to pick them from Your dreams and hug them for real | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای ناشناخته!
کتاب مورد علاقه : هر کتابی که ،کتاب باشه حالت من : | نمی شناسمش....اما خوشگله!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,956 بار در 4,252 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | حالم ازش بهم ميخوره! يعني واقعا چندشه ها! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: کره ی زمین!
تشکرها: 3,139
تشکر شده 1,221 بار در 563 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من-تمنای وجود-س حالت من : | این خوشگله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی بی ریخته من ازش خیلی بدم میاد! Love is like a CD track That links our hearts together Dont ever break that CD coz That wud break my heart too برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: in lalaland with 2pm :D
تشکرها: 584
تشکر شده 1,004 بار در 506 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی مفید و مختصر و قش حالت من : | عکساش قشنگ بودن ! مرسی خیلی جلفه ولی دوسش دارم ! خانوادگی خلن | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 571
تشکر شده 1,135 بار در 617 پست
کتاب مورد علاقه : وباردیگرمجنون...... حالت من : | ازش بدم میاد.... حیلی مسخره وبی ریخته.... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | اوشون دقیقا کین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شبیه دیوونه ها بود بیشتر.......... و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: همینجا
تشکرها: 191
تشکر شده 281 بار در 34 پست
کتاب مورد علاقه : مهرومهتاب حالت من : | خیلیم قشنگ نیست .من تا حالا فکر میکردم کلئوپاترا باید خیلی قشنگ بوده باشه.ولی انگاری نه!! من چتم !تو چته؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, جدید, زمانی, زیبای, شبیه, شود, عکس, می, های, چهره, کارداشین, کلوپاترا, که, کیم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |