| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
تشکرها: 3,624
تشکر شده 1,522 بار در 962 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | ممنون........... ولی من هیچ رقمه ازش خوشم نمیاد حالم گرفته از این شهر... که ادم هایش همچون هوایش نا پایدارند!!! گاه انقدر پاک که باورت نمی شود! گاه چنان بی معرفت که نفست می گیرد!!! خدایا... در انجماد نگاه های سرد این مردم!!! دلم برای " جهنمت " تنگ شده است... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | قشنگه ممنون.... | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سال دیگه میشه شیراز
تشکرها: 570
تشکر شده 795 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای ترسناک | چه بهش میاد کلوپاترا بودن :) | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | كلئوپاترا يكي از شخصيتهاي مرموز و باهوش تاريخه يه تصوير نيم رخ ازش هست تو اين تصوير بيني بزرگي داره درباره عكساهم بگم كيم عين مونگولا به آدم خيره شده كلا زد پرستيژ كلئوپاترا رو خراب كرد ابهت يك ملكه مصري رو نداره |
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | نقل قول:
![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, جدید, زمانی, زیبای, شبیه, شود, عکس, می, های, چهره, کارداشین, کلوپاترا, که, کیم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |