| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,956 بار در 4,252 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | ![]() ![]() يه عسكم داشتن عشقولانه بود...آن را ديگر نميگذاريم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: in lalaland with 2pm :D
تشکرها: 584
تشکر شده 1,004 بار در 506 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی مفید و مختصر و قش حالت من : | هه هه اه قیافه بن افلک و خیلی وقته ندیده بودم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اصفهان
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | بازی جنیفرو دوست دارم بامزست بن افلک اسمش آشنا بود واسم ولی خودش نه دومین رمانم که در دست تایپه ... ![]() اولین رمانی که نوشتم و تموم شده ... ![]() بعضے ها رُو بایَد اَز تو رُویاتْ بــِڪِشے بیرونْ و مُحڪَمْ بَغَلِشْ ڪُنے، بَعد آروم دَرِ گوشِش بــِگے : آخِــﮧ تُو چــِرا واقِعے نیستے لامَّصَبـْ. . . ؟ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
تشکرها: 3,624
تشکر شده 1,522 بار در 962 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | ممنون.... من عاشق بن افلکم ..... ![]() چرا ریش؟؟؟ خانواده ی خوبین حالم گرفته از این شهر... که ادم هایش همچون هوایش نا پایدارند!!! گاه انقدر پاک که باورت نمی شود! گاه چنان بی معرفت که نفست می گیرد!!! خدایا... در انجماد نگاه های سرد این مردم!!! دلم برای " جهنمت " تنگ شده است... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | نقل قول:
يكي از شوهراي جنيفر لوپزه،بازيگره! | |||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | كلا اين دو تا بيشت با هم ميخونن،جفتشون بي حاشيه ن برعكس جنيفر! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
تشکرها: 0
تشکر شده 2 بار در 1 پست
کتاب مورد علاقه : آخرین برنو | منکه از همه بازیگرهای فاسد هالیوودی متنفرم و به نظرم اصلا ارزش ندارن عکسشونو بذارین و روش بحث کنیم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | نقل قول:
این بنده های خدا کم حاشیه ن!! خانواده ی خوبین....... چندسال پیش هم بن افلک بهترین پدرهالیوود شد با اینکه بچه ی خودش نبوده!!! برای این یکی چه بکنه دیگه | |||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: shiraz
تشکرها: 360
تشکر شده 567 بار در 362 پست
کتاب مورد علاقه : ham khune حالت من : | از هیچ کدومشونن خوشم نمیاد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| brentwood, افلک, بن, بهمراه, جدید, جنیفر, حامله, در, سگشون, عکسهای, همسرش, و, گارنر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |