| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 11,426
تشکر شده 83,753 بار در 423 پست
| پست بسیار مفید : +36 امتیاز سلام دوستای عزیزم ازم خواسته بودین لینک نقد بازگشت رو بذارم .... ![]() خودتون که میدونین این داستان درمورد یه دختریه که بعده چند سال رفته شمال، که یه دفعه یه صدایی میشنوه !!!!!!!!!!! بسته دیگه ... بقیه اش رو برید بخونین ![]() بازگشت | New Age کاربر انجمن | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, *::*MinoOoshi *::*, *Aida Banoo*, *alien*, *_*aseman*_*, *~SETAREH~*, .:aida:., .:~KaMeLiA~:., 0033, 5011311, abby7, AVESTA, azarsana, behnazhmz, darya12, dokhtare babash, elahe70, elmir4, fateme...., ghazal.girl, hoaya, joghoze, leila.kh, m-sly, mahsamoon, mahsany, mina87, mirage, MOTI ZAREI, nenoy, NILOUFAR, parlajojo, Parya.G, RaheBipayan*, Sahar.M, samangul, SaRgArDuN_A, SECoND*PLANeT, seli jon, setaresetar, shahzad, Shaloliz, Sokout, soode, sotazi, sydney, s_donia323, tondar1365, tt.raha, yasi♥fabrik, _mahta_, ~ MisS Fati ~, ~*SaHaR*~, ~Magic Life~, بی بی گل, PARIS A, خیال غزل, ستاره بارون, مهتاب جونی, مونا**, مژگان بانو, ✖Dark♥AngeL✖ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹
تشکرها: 19,609
تشکر شده 220,326 بار در 1,809 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام ... اتفاقا من از فضای داستان خیلی خوشم اومد ... روراست بگم خیلی بیشتر از داستان قبلی ... اگه بخوام رو راست تر حرف بزنم داستان قبلی رو فقط پیج اولشو خوندم چون یه دفعه ای یه عالمه شخصیت و اسم سرریز شدن تو داستان و من اینطوری اصلا دوست ندارم ... حوصله م نمیکشه !!!!اما این داستان خیلی خوب شروع شد !!! فضا کم کم داره روشن میشه ... این روند باعث میشه تا تو ذهنمون تثبیت بشه ... موضوع داستان رو هم خیلی دوست دارم ... روح انسان چیز غریبیه و جای کار زیاد داره ... به هر حال من که بی صبرانه منتظر قسمتهای بعدی هستم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, *Aida Banoo*, abby7, m-sly, n.sh., Sahar.M, seli jon, sh1998, sotazi, sydney, tondar1365, yasam, ~2ne2~, آييريا, خیال غزل, رز وحشی, ستاره بارون |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : گوشه کتابام
تشکرها: 15,523
تشکر شده 235,482 بار در 2,163 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام دوست گل من.دلم برا تنگ میشه تو هم یادی از من نمی کنی.داستانت عالیه.من منتظر ادامه اون بودم اما با این غافلگیرم کدی.در هر حال دوسش دارم ازش خیلی خوشم میاد .تند تند بزار مثل قبلی.مرسییییییی همــــیشـه دقــیقآ وقـــــتی که پـُر از حـــرفی ، وقتـــی بغــــض میکـــُنی ،وقتـــی داغونــــی ، وقــــتی دلــِت شکــــستـه ؛ انقــــدر حـ ـرف داری کـــه فقــط میتونــی بگــی : "بیخـــیال"...![]() ![]() این روزهایم به تظاهر می گذرد... تظاهر به بی تفاوتی ؛ تظاهر به بی خیالی ؛ به این که دیگر هیچ چیز مـهـم نیست... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : kenare BUye chubo 3daYe mojaye darya....
تشکرها: 7,984
تشکر شده 897 بار در 296 پست
کتاب مورد علاقه : Hobut,kavir,kimiagar,t&g khodayan.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلااااااااام. اتفاقا خیلی هم رمانتو دوس میداریییییییمممممم.این قسمتم خوندم.همچنان منتظره ادامه ی داستانت هستم و هر وقت بتونم میام واسه نقد. موفق باشی خانومی. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 3,019
تشکر شده 260 بار در 154 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام این رمانم مثل رمانای قبلیت قشنگه فضای جالبی داره لطفا ادامه اش بده دوست دارم ببینم بقیه اش چی میشه | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 10,860
تشکر شده 188 بار در 60 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستم!!! ![]() این رمانتم مثل ارثیه ی پر دردسر جذابه به فرق اینکه پخته تر به نظر میاد. ![]() من عاشق رمان های تخیلیم و همچنین رمانهایی که توش رمزو راز و اینجور چیزا باشه. ![]() رمان تو هردوی این خصوصیاتو داره برای همین خیلی برام جالبو هیجان انگیزه ![]() لطفا به نوشتن داستانت ادامه بده زیرا به ما به شدت منتظر ادامش هستیم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : kenare BUye chubo 3daYe mojaye darya....
تشکرها: 7,984
تشکر شده 897 بار در 296 پست
کتاب مورد علاقه : Hobut,kavir,kimiagar,t&g khodayan.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلااااااااااااام. نه تورو خدا ادامه بده من دنبال میکنممممم!!!!! باور کن اگه خیلی نظر نمیدم و نقد نمی کنم واسه اینه که داستان هنوز اونقدی پیش نرفته که بتونم اظهاره نظر کنم! هنوز همه چیش برام گنگه.لطفا ادامه ش بده خیلی دوس دارم بدونم چی تو ذهنته. سایه و عسل دوتا شخصه جدان؟ یا یکی...فرزاده که تصادف کرده؟ پس چرا شهاب و پدرش دروغ میگن؟...دوس ندارن فرزاد زنده باشه؟..چرا فقط سایه صداشو میشنوه؟... لطفااااااااااااااااا ادامه بده تازه داره به جاهای حساسش میرسه و قضیه مشخص میشه.خیلی داستانتو دوووووس دارم. راستی خواهش میکنم توی هر روزی که پست میذاری لینک نقدو آخره پستت بذار. بوووووووووووووس منظرماااااااااااااا منتظرم نذاررررررررررررررر ![]() تمام دلخوشی دنیای من به این است که ندانی و دوستت بدارم! وقتی میفهمی و میرانی ام چیزی درون دلم فرو میریزد ... چیزی شبیه غرور بابا لنگ دراز عزیزم لطفا گاهی خودت را به نفهمیدن بزن و بگذار دوستت بدارم ... بعد از تو هیچکس الفبای روح و خطوط قلبم را نخواهد خواند ... نمیگذارم ... نمیخواهم ...! بابا لنگ درازِ من همین که هستی،دوستت دارم ... حتی سایه ات را،که هرگز به آن نمیرسم ...! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر بارانهای نقره ای
تشکرها: 13,516
تشکر شده 35,510 بار در 390 پست
کتاب مورد علاقه : twilight1-2-3-4 حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام منم رمانتونو دوس دارم منتها هیچ وقت نقد نمیکنم رمانها رو.... ![]() حالا منو و کسایی که این رمان برامون جذابه چه گناهی کردیم که نمیتونیم ادامه رمانتونو بخونیم ![]() ولی این نکته همش در مورد این رمان تو ذهنم میاد که نکنه این سایه واقعا مشکل روانی داشته باشه!!!!!!!!!!! ![]() ممنون میشم اگه باز هم ادامه بدید..... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : گيلان
تشکرها: 2,179
تشکر شده 114 بار در 60 پست
کتاب مورد علاقه : شفق و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام رمانت جالبه سبك نوشتنتم خوبه لطفا ادامه اش بده چون خيلي كنجكاوم ببينم آخرش چي ميشه با جسارت وجود خدا را به پرسش بگیر؛ چرا که اگر خدایی باشد، باید خرد را بیش از ترس کورکورانه ارج نهد. (توماس جفرسون) | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : در همین نزدیکی
تشکرها: 2,800
تشکر شده 414 بار در 181 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم نهههههههههههههه ولش نکن بابا من دنبال میکنم باحاله داستانت فقط وقت میبره تا ازش استقبال بشه تازه علامت سوالای جالبی ایجاد کردی حالا میخوای ما رو توی خماری ول کنی؟؟؟؟؟؟؟/ بزار گلم مرسی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بازگشت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |