| |||
| | #301 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 684
تشکر شده 811 بار در 618 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب خاصی نیست حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا چی می شد یکی دیگه قبل ما میومد ؟ In prosperity,our friends know us,in adversity,we know our friends به روی نیمکتی در آنسوی زمان معلق نشسته ام با خیالت ، همچنان گاه مرور می کنم خاطراتم را قطره اشکی می بارد ، ناگهان کاش می دانستی چگونه می نگرم از پشت قابی ابری به این جهان و از کنار تمامی فصول می گذرم بدون حرف و کلام ، عصا زنان! کمی از گذشته به یادم می آید از روزگار و زمان های بی زمان و دستمالی که بر چشم می گیرم گریه و گاهی هم اندکی تکان چقدر اندوه و حرف ناگفتنی ست در این سینه و چشمهای گریان و من هنوز به آن روز می نگرم که پر گشودی چون پرندگان | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #302 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 10,394
تشکر شده 2,423 بار در 1,706 پست
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیشه بگم . شششش
| ||||||||
| | |
| | #303 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتاب خاصی نیست حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست دارم بخورمش | ||||||||
| | |
| | #304 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نفر بعدی لطفا ! | ||||||||
| | |
| | #305 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتاب خاصی نیست حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ]من نخوام اینو ببینم باید کیو ببینم . ای خداااااااااا | ||||||||
| | |
| | #306 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
تشکرها: 7,696
تشکر شده 15,282 بار در 1,876 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ,,,,,,, فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن لینک نقد : فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا... | ||||||||
| | |
| | #307 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتاب خاصی نیست حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اه بازم این اومد | ||||||||
| | |
| | #308 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
تشکرها: 7,696
تشکر شده 15,282 بار در 1,876 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #309 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه با نمک و خوبیه | ||||||||
| | |
| | #310 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 498
تشکر شده 611 بار در 222 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| احساست, با, بده, به, شکلک, فقط, قبلی, نسبت, نشون, نفر |