| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: کردکوی
(View Stats)
تشکرها: 1,293
تشکر شده 1,369 بار در 402 پست
کتاب مورد علاقه : ؟؟؟؟؟؟؟ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عجب جیگریه ها بودم! دیــــــــــــدم با دیگری شـــادتری . رفتــــــــــم ****************************** گـفـت : بـگـو ضـمـایـر را گـفـتـم : مــَن مـَن مـَن مــَن مَــن مــَن گـفـت:فــقـط مــن ؟ گـفـتـم: بـقـیـه رفـتـه انـــد… ***************************** گاهی فرار می کنم از فکر کردن به تو مثل رد کردن آهنگی که خیلی دوستش دارم … ***************************** اون لحظه که گفتی : یکی بهتر از تورو پیدا کردم یاد اون روزایی افتادم که به ۱۰۰ تا بهتر از تو گفتم من بهترینو دارم . . . ![]() خوش حال میشم به وبلاگ من هم سر بزنید Amin Habibi | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: وسط بدبختیام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رايكا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دلم می خواد اددش کنم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: کردکوی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ؟؟؟؟؟؟؟ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در جواب خودم: خیلی مهربونهیاسی ص ، هنوز بچه ای | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: HamIn jAha
(View Stats)
تشکرها: 2,230
تشکر شده 2,334 بار در 1,501 پست
کتاب مورد علاقه : HamKhonE...An nimE DigaR va ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا چی می شد یکی دیگه قبل ما میومد ؟ تـــــــو را به رخ تمام شقایق ها میکشم و میگویم... آری تا گل من هست زندگیــــ ـ ـ ـ باید کرد ... لمس واژه ی عشق (ساحلی کاربر انجمن) http://www.forum.98ia.com/t492087.html ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: وسط بدبختیام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رايكا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهربونه | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ؟؟؟؟؟؟؟ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کرکره خندست | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رايكا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز می خوام بکشمتمن بچم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من کرکر خندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ؟؟؟؟؟؟؟ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای چقدر فک می زنه این | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رايكا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوسم نداره | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ؟؟؟؟؟؟؟ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستت دارم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| احساست, با, بده, به, شکلک, فقط, قبلی, نسبت, نشون, نفر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |