| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به كدوم داستان راي مي ديد ؟ | |||
| داستان 1 | | 37 | 82.22% |
| داستان 2 | | 16 | 35.56% |
| داستان 3 | | 15 | 33.33% |
| داستان 4 | | 21 | 46.67% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 45. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #61 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 5,832
تشکر شده 2,453 بار در 387 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب رای بدید تموم شه دیگه! از آجیل شب عید چند پسته ی لال مانده است، آنها که لب گشودند، خورده شدند و آنها که لال ماندند، شکستند... دندانساز راست می گفت: " پسته ی لال دندان شکن است! "... حسین پناهی هستي من | كريستين هيگينز | مترجمين نود و هشتي | ||||||||
| |
| | #62 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: اینجا ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتب دکتر شریعتی | بدون امتیاز : 0 امتیاز می شوتیم. با تشکر از شوت کننده ها و رای دهنده ها | ||||||||
| |
| | #63 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شووووووووووو ت
| ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #64 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: اینجا ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتب دکتر شریعتی | بدون امتیاز : 0 امتیاز نگار فک کنم فقط من و خودتیم . اون سه تا شرکت کننده ی دیگه هم که هیچ تلاشی نمی کنن . | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #65 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,883
تشکر شده 44,331 بار در 10,209 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نظرسنجی بسته شد | ||||||||
| |
| | #66 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز (داستان 1) NAVA22 تبريك . مي ره براي فاينال + 1000 امتياز كه بعد دور فاينال براش ارسال مي شه Blast Off (داستان 4) niloofar_1372 (داستان 3) alice cullen (داستان 2) نقل قول:
مسابقه كه تموميد .... تبريك گلي ![]() | |||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دور, نظرسنجي مسابقه ي داستان نويسي با كلمه, نظرسنجي مسابقه ي داستان نويسي با كلمه" | دور پنجم, پنجم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |