| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تو باغچه!
تشکرها: 18,412
تشکر شده 7,575 بار در 3,021 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | باید باکره باشی، باید پاک باشی برای آسایش مردانی که پیش از تو پرده ها دریده اند! چرایش را نمیدانی فقط میدانی قانون است، سنت است، دین است قانون و سنت را میدانی مردان ساخته اند اما در خلوت می اندیشی به مرد بودن خدا و گاهی فکر میکنی شاید خدا را نیز مردان ساخته اند!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
تشکرها: 0
تشکر شده 326 بار در 207 پست
کتاب مورد علاقه : همخــــــــونه | یه چیزی تو مایه های کشور خودمونه دیگه البته یه ذره ما بهتریم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 9,378
تشکر شده 840 بار در 204 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | نه بابا اینا خیلی داغونن | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هرجا که بشه زندگی کرد
تشکرها: 199
تشکر شده 201 بار در 146 پست
حالت من : | صد رحمت به كشور خودمون | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی
تشکرها: 3,845
تشکر شده 2,531 بار در 401 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | تازه معنی بازار شامو فهمیدم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: !!ye jaye door
تشکرها: 414
تشکر شده 177 بار در 158 پست
کتاب مورد علاقه : ............... حالت من : | نه بابا انگار مثل همیم......
| ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ایران
کتاب مورد علاقه : عطرین حالت من : | خیلی جالب بود میسی زمرگم هیچ نمی ترسم از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوسد. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه ی بی انتهای خدا
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی و رمانهای سا حالت من : | من همین جا میمونم رمانهای من(مال خود خودمه ): برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان دوستان(مال دوستای گلم نیلا و جاوید و ساغر و روشا که فعلا ازش خبری نیست ): برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید حال من دور از نودهشتیا: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید الهی در بسته نیست، ما دست و پا بسته ایم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: همین حوالی
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
حالت من : | چــرا آدمـــا نمیـــدونن بعضــــــــی وقتهــــا خـــــداحافـــــظ یعنـــــــی : " نــــذار برم " یعنـــــــی بــرم گــــردون سفــــت بغلـــــم کـــن ... ســـــرمو بچـــــسبـــون به سینــــه ت و بگــــــو : "خدافــــظ و زهــــر مـــار" بیخــــــود کــــردی میگی خدافـــــظ مگـــــه میـــذارم بــــری؟!! مــــــگه الکیــــــــه!!!!" ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, تایلند, جالب, دیدنی, عکس, های, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |