| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : نصف جهان
تشکرها: 4,364
تشکر شده 8,422 بار در 2,164 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز 30دانه با میل شماره 4 وبا کاموای برفی سر انداخته و کشیافت یکی رو یکی زیر ببافید وبعد ساده بافی کنید.بعد از 11 سانتی متر ساده بافی شروع به زیاد کردن دانه برای انگشت شست کنید 6دانه بافته وبعد یک دانه زیاد کنید .زیاد کردن دانه فقظ در رج های رفت صورت می گیرد .دفعه بعد دودانه در طرفین دانه اضافه شده قبلی اضافه کنید ذوبار این اضافه کردن را دارید.(برای زیاد کردن دانه به بافت دستکش یک انگشتی مراجعه کنید.) 7دانه برای اضافه کردن کافی می باشد . بعداز 15 سانتی متر ساده بافی 6 دانه اضافه شده انگشت را کور کنید. وطرفین دستکش را جداگانه ببافید ودر اخر با کاموای برفی کشباف ببافید . وکار را کور کنید.دوطرف دستکش را با قیطان به صورت ضربدری به هم وصل نمایید. مترسک اینقدر دستهایت را باز نکن ویرایش توسط dokhtare sahra : ۶ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۴۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : نصف جهان
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 24,261
تشکر شده 10,305 بار در 5,212 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست عزیز عکسا باز نشد بد من چون خیلی آماتورم ساده بافی یعنی همش زیر یا رو؟ کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی همین نزدیکی
تشکرها: 1,817
تشکر شده 240 بار در 58 پست
کتاب مورد علاقه : پانتی بنتی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز طرفین دستکش را جداگانه ببافید عزیزم منظورت چیه از جداگانه بافتن؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بافت, دست, ساق |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |