| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم داستان بهتر بود ؟ | |||
| داستان 1 | | 20 | 36.36% |
| داستان 2 | | 26 | 47.27% |
| داستان 3 | | 16 | 29.09% |
| داستان 4 | | 18 | 32.73% |
| داستان 5 | | 29 | 52.73% |
| داستان 6 | | 24 | 43.64% |
| داستان7 | | 21 | 38.18% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 55. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شــــــــــــــــــــــــ ـــــــوتــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ قسمتي از دفترچه خاطرات معشوقه ي نيوتن : اشك هاي من هم به زمين مي افتاد ، اما .......... تو سيب را ترجيح دادي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران تهران !! :O
(View Stats)
تشکرها: 2,876
تشکر شده 2,353 بار در 638 پست
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های وین دایر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شششششششششششششششششششششو ت هیچوقت داشته هاتو دست کم نگیر ![]() | ||||||||
| |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,883
تشکر شده 44,331 بار در 10,209 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نظرسنجی بسته شد | ||||||||
| |
| | #84 (لینک مستقیم) |
| Banned حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تبریک........ |
| |
| | #85 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل همين نزديكيها همسایه روشنی و همخونه تاریکیو
(View Stats)
تشکرها: 7,153
تشکر شده 7,365 بار در 2,285 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر.بریدا..و.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تبریک تبریک . ![]() ............آقا لو بدین برنده رو دیگه .........همون داستانی که من دوست داشتم برنده شد![]() -2-16-:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : | ||||||||
| |
| | #86 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: tu asemun
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : نوشته کاربران سایت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سانی اینجا تهشه.... تو هم بوگو از کدوم بیشتر خوشت اومد؟ | ||||||||
| |
| | #87 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام!! ببخشید که اعلام نتایج طول کشید ... می ریم سر اصل مطلب ! : نفر اول : نویسنده داستان شماره 5 ... tireys_77 بود .. که تبریک میگم ! شما هم چهارمین و آخرین فینالیست مسابقه بودی که 1000 امتیاز ناقابل هم میاد به حسابت !! ![]() ![]() ![]() ![]() نفر دوم : نویسنده داستان شماره 2 ... مونا ** نفر سوم : نویسنده داستان شماره 6 ... NAFAS نفر چهارم : نویسنده داستان شماره 7 ... star 78 نفر پنجم : نویسنده داستان شماره 1 .... feedback نفر ششم : نویسنده داستان شماره 4 ... Mehrsa_m نفر هفتم : نویسنده داستان شماره 3 ... Armin gerrard ممنون از همه دوستانی که منت گذاشتند و توی این مسابقه شرکت کردند همگی خسته نباشیــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــد ![]() ![]() ولی رای ها امروز خوب نبودن ها !!!! این مرحله اصلا بهم نچسبید ! ایشالا بیایید توی فینال جبران کنید که اونجا می خواهیم رای 4 رقمی بیاریم !!! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, باتو, شروع, مرحله, مسابقه, من, پایان, چهارمآخر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |