| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: در پناه خدا
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 3 بار در 3 پست
کتاب مورد علاقه : آفتاب در حجاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عربی و تاریخ شناسی خدا گوید: تو ای زیباتراز خورشید زیبایم،تو ای والاترین مهمان دنیایم. شروع کن یک قدم با تو؛ تمام گامهای مانده اش بامن... | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همین نزدیکی ها
(View Stats)
تشکرها: 6,674
تشکر شده 4,817 بار در 1,020 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی کتاب ها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دینی ...... آیا می دانید؟ بدن انسان می تونه تا 45 واحد درد رو تحمل کنه. اما زمان تولد، یک زن تا 57 واحد درد رو احساس می کنه این معادل شکسته شدن همزمان 20 استخوانه! مادرتون رو دوست داشته باشید.... ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بحث و گفتگو تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: بهشت دنیا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هندســــــهـ یعنی افتضـــآحه اول صبح.... دو ساعت اول مثل دو روز می گذره قشنگ بعدم دینی.... اول صبحی می خوای روزتو شروع کنی ...بعد معلم دینیت هی از آخرتت می گه و اینکه بدون شک می ری جهنم و همه گوشتاتو آب می کنه عربـــی هم که قربونش بشم نیازی به توضیح نیست...الحمدلله همتون می دونید چه جوریه دیگه ! | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 672
تشکر شده 2,024 بار در 829 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شناخت مواد و مصالح اونم با یه معلم رو اعصاب ![]() | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تبریز
(View Stats)
تشکرها: 1,418
تشکر شده 608 بار در 285 پست
کتاب مورد علاقه : خانم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظرم که کلا درس ضدحاله می خواد شیمی باشه ریاضی باشه انشا باشه عربی باشه و همیشه ضدحاله می خواد صبح باشه شب باشه نصفه شب باشه نه!!! من هرگز نمی خندم... نه!!! من به روی ناکسان هرگز نمی خندم دگر پیمان عشق جاودانی با شما معروفه های پست هرجایی نمی بندم....... | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: هارد کامپیوتر!
(View Stats)
تشکرها: 1,289
تشکر شده 4,004 بار در 576 پست
کتاب مورد علاقه : ژان کریستف حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عرررررررررررررررررررررررر ررررربي رمان شب خيس...داستاني تقريبا واقعي...نوشته ي خودم.... خاطرات یک اشتباه بچگانه ام..... عشق من...ساز زندگي...سنتور.... خ مثل در دهنتو ببند... ![]() | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: پیش خدا
(View Stats)
تشکرها: 8,634
تشکر شده 896 بار در 169 پست
کتاب مورد علاقه : بسی بسیار هستن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شیمی............. http://www.forum.98ia.com/t281658.htmlنقد رمان حقیقت http://www.forum.98ia.com/t281640.html رمان حقیقت اگه ديدي بغض كردي ، ولي دليل گريه كردن پيدا نمي كني ،اگه دنبال جايي مي گشتي كه داد بزني. . . بدون كه دل خدا برات تنگ شده ، مي خواد صداش كني ....... | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: iran
(View Stats)
تشکرها: 2,106
تشکر شده 785 بار در 458 پست
کتاب مورد علاقه : harry potter حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دینی در زمین عشقی نیست كه زمینت نزند ... آسمــــــــــان را دریاب !!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: جایی که قلب آنجاست
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز معلومه ریاضی ![]() ![]() ![]() ![]() که متاسفانه ما دو زنگ اول داریم! ینی تا ساعت 11. امروز داشتیم که شکر خدا تعطیل شد آشفتگی من از این نیست که تو به من دروغ گفته ای... از این آشفته ام که دیگر نمی توانم تو را باور کنم... ![]() ![]() .................................................. ....... سیگار بکش مست کن بغض کن گریه کن دق کن ولی با هر آدم نامردی درد و دل نکن..... وبلاگ من توی نودوهشتیا ( یه طورایی میشه گفت تلخ نویسه!اونایی که دل شکسته هستن و حالشون خرابه بیان) وبلاگ ما:www.sam-kami-pejman.blogfa.com برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: نَـزدیکِ زایَندِه رود ツ
(View Stats)
تشکرها: 5,134
تشکر شده 5,291 بار در 1,183 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت؛کسی می آید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دین و زندگی سلام به همه ی دوستای 98یی خب تعطیلاتم داره تموم میشه و مدرسه ها دوباره داره شروع میشه. همونجور که میدونین قراره من دیگه نت نیام؛پس امیدوارم اگه به کسی حرفی چیزی زدم،به بزرگیه خودتون منو ببخشین. دلم واسه همتون تنگ میشه؛مخصوصا" دوستای فابریکم: صبا - مریم - ملیکا - بهار - پریسا - ساغر - پویا دوستون دارم.خدافظ ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اول, باشه؟؟, برای, به, تونه, حال, درس, ساعت, صبح, ضد, می, نظرت, کدوم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |