| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 1,279
تشکر شده 11,343 بار در 1,014 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها کیا رمانهای دانیل استیل رو خوندن ؟ یادمه دبیرستان که بودم کشته مردش بودم و الان یه بیست جلد کتاب ازش دارم که تو انباری خاک می خوره یه تعدادی از کتابایی رو که ازش خوندم و دارم میگم ... بعضی کتاباش واقعا قشنگ بودن برام تو اون سن _وعده احساس _پیمان _موسم اشتیاق _آخر تابستان _ عشق دوباره _محبوب _انگشتر _ پالو مینو _یک غریبه کامل _برخورد _خانه تورستون _ دایره کامل _ شهر فرنگ _زویا _تپش عشق _ فراتر از عشق _جواهرات _ پنج روز در پاریس _ روح _ راه دراز خانه | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 0
تشکر شده 1,596 بار در 85 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من پيمان . پنج روز در پاريس . دايره كامل . عشق اخر . عشق دوباره . انگشتر . راه دراز خانه . خانه تورستون . اخر تابستان و شايد خيلي از كتابهاي ديگه شو خونده باشم . منم خيلي از كتابهاي دانيل استيل خوشم مياد.... ازم نخواه با تو بمونم، تو هیچی از من نمی دونی ، اگه بگم راز دلم رو ،تو هم کنارم نمی مونی.! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم زیاد ازش کتاب خوندم ولی به نظرم تم اصلی کتاباش یه چیزه ؛ یه جورایی شخصیت هاش تکراریند عقاب تنها، بازتاب، دایره کامل ،دیدار، قدرت اراده و... بین اینایی که خوندم دیدار رو از بقیه بیشتر دوست دارم آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست /عالمی دیگر بباید ساخت وزنو آدمی نرگس*17ساله*سوم تجربی |
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
| بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="niaz7";p="93924":1n464w6j]منم زیاد ازش کتاب خوندم ولی به نظرم تم اصلی کتاباش یه چیزه ؛ یه جورایی شخصیت هاش تکراریند عقاب تنها، بازتاب، دایره کامل ،دیدار، قدرت اراده و... بین اینایی که خوندم دیدار رو از بقیه بیشتر دوست دارم[/quote:1n464w6j] نه اتفاقا بنظر من اصلا اینطور نیست ماجرا ها کاملا متفاوته اکثر اوقات ... البته همیشه یه دختر خیلی زیبا و یه پسر خوشگل رل اصلی رو بازی میکنه این که معلومه [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img] ولی ماجرا ها تو کتاب های مختلف کاملا متفاوته لااقل تو کتابهایی که من خوندم . من ذهنم یاری نکرد همه رو بنویسم اما تصویری در آینه ، انگشتر ، برخورد ، جواهر و ... قشنگ بودن تا اونجایی که یادمه | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : ایرانم
تشکرها: 9,686
تشکر شده 3,099 بار در 531 پست
کتاب مورد علاقه : اوف همه رو بگم الان؟!!!! | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اره کتاباش قشنگن و اینای رو که من خوندم بیشتر راجعه به جنگای جهانی بودن(موضوع اصلی داستان) حالا اسم این رمانایی رو که گذاشتی می خوای از بین شون واسه تایپ انتخاب کنی یا ......... سخت است حرفت را نفهمند، سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند، حالا میفهمم، که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ، اشتباهی هم فهمیده اند. ""دکتر علی شریعتی "" | |||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نه sansi جون . همینطوری لیست گذاشتم . فکر نکنم اینجا کتابهای خارجی انقدر طرفدار داشته باشه [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img] | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,287
تشکر شده 218,548 بار در 22,637 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | بدون امتیاز : 0 امتیاز من قدرت ایمان و پرواز و یکی دوتا دیگه خوندم که یادم نیست اسمشون:D | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | بدون امتیاز : 0 امتیاز زیاد از رمانی خارجی خوشم نمی آید..فقط عاشق کتاب راه طولانی خانه و قدرت ایمان دانیل استیلم!! | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ولی بنظر من اکثر رمانای خارجی خیلی بهتر و جذابتر از ایرانیاست طوریکه اگه بهش عادت کنی اصلا طرف ایرانی نمیری [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img] | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="aidaa";p="94469":1w126rou]ولی بنظر من اکثر رمانای خارجی خیلی بهتر و جذابتر از ایرانیاست طوریکه اگه بهش عادت کنی اصلا طرف ایرانی نمیری [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img][/quote:1w126rou] من زیاد نخوندم..اونایی هم که خوندم جالب نبودن به نظرم....ولی با این موافقم که بعضیاش از ایرانی هم بالاتره!!!ولی کدوماش?:D معرفی کنین منم بخونم:( | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| استیل, دانیل, رمانهای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |