| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه!
تشکرها: 37,620
تشکر شده 15,157 بار در 4,584 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | ![]() ![]() گلهای تزیینی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() گلهای پارچه ای ![]() ![]() ![]() گلهای پارچه ای برای تزیین لباس ![]() ![]() ![]() ![]() روبان دوزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تزیینات روی لباس ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | amenia, aryana67, com86, dokhtare babash, farnaz21, farzan0, gharribe69, Hodaa37, m.diamond.s, maral55555, na3!m, nlp16001, rayhane22, saharnaz1390, samare, Sarvin.M, sayeh20, SETARE SOHEYL, taraneh.152, tenten, yase banafsh, آذردخت, ترمه 67, رز صورتی ..., روياي ابي, سیمسیم2122, شایسته بانو, فاطي91, پروکسیما |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : روی زمین خدا
تشکرها: 29,698
تشکر شده 3,488 بار در 876 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل حالت من : | مرسی........... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : آواره که جا نداره
تشکرها: 3,501
تشکر شده 6,772 بار در 2,216 پست
کتاب مورد علاقه : کتابای کافکا حالت من : | مقسیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی «در زندگی من کوچکترین نقطه برجسته ای نبوده است، چیزی قابل تامل نبوده است. مجبور بودم در شعاع معیّنی گام بردارم و آنگاه دایره ای کامل را طی کنم... وسط این دایره تخیلی پر از شروع ناموزون شعاع هاست. جایی برای تلاش نیست منظورم از "جایی" عمر و اعصاب ضعیف است» | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 13,754
تشکر شده 13,360 بار در 2,640 پست
حالت من : | ممنون خوب بودن یه خرداد ماهی رو همینجوری که هست قبولش کن: زودرنج، مغرور، دل نازک، مهربون، لجباز، دلسوز، غمخوار، غیرقابل پیش بینی، حساس، زودجوش، عجول و کم طاقت، کینه ای نیست زیاد ولی حافظه ی قوی ای داره، هیچ وقت فراموش نمی کنه... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مشاوره برای نوشتن! دفتـــــــر اشعارم،پشیمون نمیشی از خوندنش× درون مایه داستان طنز تــــــــا بعد کنکور:خــــــــداحافظ ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 2,027
تشکر شده 3,708 بار در 627 پست
کتاب مورد علاقه : این سه زن حالت من : | مرسی همشون خوشمل بودن | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : خوزستان_ دزفول
تشکرها: 43,443
تشکر شده 97,203 بار در 12,788 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر، بامداد خمار حالت من : | خیلی خوشکل بودن مخصوصا اون گلهایه رزش ♥♥♥♥♥ پروانگی ِ یک پروانه | رز صورتی ... کاربر انجمن در گرگ و میش نگاه تو | رز صورتی ... کاربر انجمن ورود ممنوع!!! اینجا تربت زنانه ی من بویِ فاطمه می دهد، من از جنس او هستم برای ورود به خلوت من دوستانه بیا آن هم با وضو ،اینجا دلی سخت شکسته و خداییش میان شکسته های دلش نشسته مراقب حرمت خدای نشسته بر خرابه ها باش رز صورتی ... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : یه جای خوشکل
تشکرها: 3,828
تشکر شده 2,037 بار در 1,075 پست
کتاب مورد علاقه : بدون شک بر باد رفته حالت من : | وااااااااااای خیلی خوشکل بودن برا کلیپس و گل سر عااااااااااااااااااااالی میشه چشمها را شستم جور دیگر دیدم باز هم سود نداشت تو همان بودی که دوست می باید داشت | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : همه جا
تشکرها: 590
تشکر شده 666 بار در 196 پست
کتاب مورد علاقه : رمان مهرو مهتاب حالت من : | تقلید کار وارد فصل دو نفره ی پاییز شدیم... طلب صبر برای همه ی یه نفره ها..... ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 34
تشکر شده 65 بار در 39 پست
کتاب مورد علاقه : سه تفنگدار | ممنون | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ای, برای, تزیین, لباس, مجلسی, مدلهای, های, پارچه, گلهای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |