| |||
| | #71 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: heaven
کتاب مورد علاقه : می تراود مهتاب. جین ای حالت من : | خیلی باحال بود خوشبحالش شب را دوستـــ ــ ـ دارم ...! چرا که در تاریکـــ ـی . چهره ها مشخــــــ ـص نیست !! و هر لحظــــــــ ـه .. این امیـــــ ـد .. در درونــــــ ــم ریشه می زند ... که آمده ای .. ولی من ندیده ام! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #72 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران(تهران)
کتاب مورد علاقه : "جنایت و مکافات" حالت من : | آخی خوشا به حالش... اما جدا خیلی زشته... من اگه جای اینا بودم باهاش عکس نمینداختم تایپ![]() جدایی نادر از سیمین اسکار گرفت جدایی تو از من ، جانم را . . . =============================== *داره حسی تو من بیدار میشه جهان هم مثل من بیکار میشه* *مثل روزای اول حول میشم دوباره قصه مون تکرار میشه* *چقدر گفتم نرو بی عشق سخته منو تا زنده ای یادت نمیره* | ||||||||
| | |
| | #73 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | خوشا به سعادتش......... ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #74 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان کبود
تشکرها: 2,921
تشکر شده 230 بار در 115 پست
کتاب مورد علاقه : رمان دالان بهشت حالت من : | با مزه بود خدایا! من دلم قرصه! کسی غیر از تو با من نیست خیالت از زمین راحت، که حتی روز روشن نیست کسی اینجا نمی بینه، که دنیا زیر چشماته یه عمره یادمون رفته، زمین دار مکافاته فراموشم شده گاهی، که این پایین چه ها کردم که روزی باید از اینجا، بازم پیش تو برگردم خدایا وقت برگشتن، کمی با من مدارا کن شنیدم گرمه آغوشت، اگه میشه منم جا کن... | ||||||||
| | |
| | #75 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 2,001
تشکر شده 1,126 بار در 394 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | چه بچه بانمکی.... گوگولی ...ولی بدون کلاه شبیه پسربچه ها بود آدمک آخر دنیاست بخند ![]() آدمک خر نشوی گریه کنی... ![]() mahsa19 ![]() بازنشسته به قلم میراژ(برای اونایی که هیجان رو دوست دارن و دوز آدرنالین خونشون پایین افتاده) پرتو به قلم شایسته بانو(بخون و نپرس عالییییییییییییییه) به صداقت یک فریاد (شایسته بانو&راحیل&میراژ هم نویسنده هاش عالین هم سوژه رمان وهم ابتکاری که به خرج دادن حتما بخونین) خالکوبیshadow_das (لینک میشود چون به شدت عاشق لحن وشیوه ی روایتشم ) | ||||||||
| | |
| | #76 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 595
تشکر شده 1,974 بار در 766 پست
کتاب مورد علاقه : zendegi khub bood حالت من : | حتما بچه یه کس بزرگیه که همه دورش گرفتن ![]() خداي را شاكرم كه مرا پرسپوليسي افريدي آهنگ جدید و فوق العاده زیبای حامد طاها به نام پرسپولیس .... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضاي دوستان رو كش رفتم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برا يه مدت خداحافظ | ||||||||
| | |
| | #77 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 4,329
تشکر شده 2,795 بار در 357 پست
حالت من : | به نظر من بگیم دختری که عاشق هالیودی ها بود یا بهتر بگوییم!! دختر خانواده ای که عاشق هالیوودی هابود وسیع باش و تنها و سربه زیر و سخت | ||||||||
| | |
| | #78 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | ![]() | ||||||||
| | |
| | #79 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرآبی آسمون
تشکرها: 1,087
تشکر شده 2,389 بار در 634 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | خوب بچه هم خوشجله دیگه............ ![]() برای کسی بمیر که برات تب کنه.... ![]() **** رمانهای توصیه شده: ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #80 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: آن طرفتر ز جنگل انبوه
کتاب مورد علاقه : همخونه و یادم نمیاد | خوشبحالش .. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| این, دختر, عاشق, عکس, ها, هالیوودی, هستند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |