| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | پست بسیار مفید : +25 امتیاز دوباره سلام ![]() اینم از تاپیک نقد. دیگه هر چه می خواهد دل تنگت بگو. نام: برایم از عشق بگو(ادامه یک بار نگاهم کن) خلاصه: داستان با به هم رسیدن ترنج و ارشیا آغاز میشود ولی کم کم ترنج و ارشیا به حاشیه می روند و ماکان به عنوان نقش اصلی داستان در مرکز توجه قرار می گیرد. ماکان شر و شیطان به دنبال نیمه گمشده اش همه جا سرک کشیده و تقریبا از پیدا کردن ان ناامید شده است که به صورت خیلی اتفاقی با دختری رو به رو میشود در حالی که نمی داند او قرار است بعدا به نیمه گمشده اش تبدیل شود. ولی ماکان برای رسیدن به او باید تغییر کند باید خودش را بسازد تا لایق ان دختر شود او تمام تلاشش را می کند ولی.... ![]() لینک داستان: برایم از عشق بگو| baran.amad| کاربر انجمن رمان های در حال تایپ من: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان هایی که خیلی دوست دارم: رمانی که پیشنهاد می کنم بخونین: ویرایش توسط baran.amad : ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۱۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, *FARYADE SUKUT*, *TARA*, *~Faezeh~*, - REZA -, -نازلی-, .Naziii., alonegirl, Anolin, Arrosha, atei_69, azda, Behnaz joon, blue_girl, cole, D0nya, eli5, elia65, fadai, f_javid, gara bala, harimeshgh, honey_x, iranian_girl, joo joo bala, khanom gol, KHJ.N, leila.kh, loveangel, mahsa_128, mAhTa_sAsI, maryammohamadi, marzie1994, mazi63, Mina, mina68, moddrn girl, mozhoo, m_h_n, N A F A S, nenoy, niloofartavoosi, Nofozi, pingo pingo, pishy, pr.delafrouz, REAL LOVE, s-engineer, s-him4, saba1324, saghigol, sahar sss, samare, same eshgh, samid, SaMirA.Ha, sanaz1990, sanoora, sapidkooh, SETARE SOHEYL, sheko0feh.h, Shifteh, sogand.sh, sonia1357, sotazi, Star-crossed, Sutra, tena, Z.BITA, ~ELAHE~, ~MaAxX~, ~Mahdiye~, °•ღ بـــامـــزی ღ•°, آسا..., ایتیشا, بارون بهاری, حاجی بلا, خورشیدک, خوشگلم من, درسان, ديزج, ساحلي, صدف., طلوع عشق, ململ خانم, همیسا, ياابالفضل, پارمیداا, پروانه!, کیمیا1388 |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: آلمان
(View Stats)
تشکرها: 7,219
تشکر شده 976 بار در 318 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی دوست عزیز که داستانت رو دوباره ادامه می دی قبلی خیلی قشنگ بود من واقعا از خواندنش لذت بردم مطمئنم که ادامش هم داستان جذابی می شه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: جــایی بین زمین و آسمون...
(View Stats)
تشکرها: 5,449
تشکر شده 8,740 بار در 530 پست
کتاب مورد علاقه : زیاده... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ســــلام... فکر نمی کردم یک بار نگاهم کن ادامه داشته باشه ولی الان که دیدم خوشحال شدم. این که تو ادامش ماکان میشه شخصیت اول و کم کم ترنج و ارشیا کم رنگ میشن به نظرم ایده ی جالبی میاد. دو قسمتی که خوندم خیلی به دلم نشست. منتظر ادامش می مونم. مطمئنم مثل قبلی طرفدارای خودشو داره ... موفق باشی ... ![]() (اجــتماعی) رمــانیــ که دارمــ می نــویسمــ (عشقولانسی) | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جای ایران سرای من است
(View Stats)
تشکرها: 1,607
تشکر شده 2,183 بار در 442 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت | پست معمولی : +1 امتیاز من از رمان یک بار نگاهم کن خیلی خوشم اومد و واقعا لذت بردم.خوشحالم که میخوای ادامه اش بدی فقط چرا ترنج شخصیت اصلی نیست؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایرانم
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : اوف همه رو بگم الان؟!!!! | پست معمولی : +2 امتیاز سلام.. خسته بناشي عزيزم هم به خاطر رمانهاي قبليتون هم به خاطر اين رمان جديد... من قلمتون رو خيلي دوس دارم...احساست و توصيف هايي كه از هركدوم از شخصيت ها بيان ميكنيد يه جوريه كه احساس حضور داشتن در اون جمع به ادم دست ميده... منتظر قسمت هاي ديگه از رمانتون هستم گلم. دور باش اما نزديك ! من از نزديك بودنهاي دور مي ترسم ! *دكتر شريعتي* | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نه که کلا حذف شه ولی خوب ماجرای تازه ای شروع میشه البته ارشیا و ترنج هم مسائل خودشون و دارن. شخصیت ترنج یک جورایی دیگه کاملا معرفی شده و شناخته شده اس فکر کنم کسل کننده بشه دیگه. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: GorGaN
(View Stats)
تشکرها: 439
تشکر شده 24 بار در 10 پست
کتاب مورد علاقه : GHAZAL, KAJAL,ASHEGHAM BASH حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم رمان قبلیت زیبا بود.. از همین حالا اماده نقد کردنیم. بازم ممنون | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همين گوشه دنيا
(View Stats)
تشکرها: 1,034
تشکر شده 673 بار در 295 پست
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز چه جالب یک بار نگاهم کن و دوست داشتم فقط آخرش خوب تموم میشه؟؟؟ لطفا تند تند بذار زود توموم شه یا اینکه بگو کیا پست میذاری یکی قشنگیه منظره رو می بینه یکی کثیفیه پنجره رو.. این تویی که تصمیم می گیری چی ببینی امیدوارم همیشه قشنگی ببینی حتی از پشت یک پنجره کثیف! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: Germany
(View Stats)
تشکرها: 17,462
تشکر شده 350 بار در 122 پست
کتاب مورد علاقه : khalvat,neshin,eshgh-tamanay,vogoodam حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() سلام عزیزم خوش آمدی خیلی خیلی خوشحال شدم رمان جدید را دیدم من هم خودت رادوست دارم هم نوشتهایت را و از اینکه ادامه یک بار نگاهم کن را میدهی خوشحالم میدونم این هم مثل دو رمان قبلی خوب میشه بیصبرانه منتظر ادامه داستان هستم . امیدوارم مثل همیشه موفق باشی بهترین ها را برایت آرزو میکنم . در پناه حق باشی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی همین نزدیکی ها
(View Stats)
تشکرها: 4,796
تشکر شده 1,740 بار در 495 پست
کتاب مورد علاقه : اوه..خیلی زیادن! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکبار نگاهم کن رو وقتی تموم شد خوندمش و واقعا به دلم نشست....یعنی قراره ادامش بشه داستان زندگی ماکان و عاشق شدنش؟! درسته؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, انجمن|, بار, برایم, بگودنباله, عشق, معرفی, نقد, نگاهم, و, کابر, کتاب, کن|baranamad, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |