| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: در همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : از آنسوی آینه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلامممممممممم یک چیز جالب : ارشیا صیغه رو حفظ بود؟؟؟؟ چه وارده ها؟؟؟؟؟ کدام سایه ی مشترک مارا هم سایه کرده است؟! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: zire asemoone khoda
(View Stats)
تشکرها: 867
تشکر شده 3,879 بار در 845 پست
کتاب مورد علاقه : ايلگار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پشتكارت ستودنيه...اينو جدي ميگم...اميدوارم اين داستانت هم مثل اونای ديگه كولاك كنه...بااينكه 'يك بار نگاهم كن' پايان خوبی داشت،ولی ادامه اونم بايد خوندني باشه!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 1,846
تشکر شده 1,808 بار در 747 پست
کتاب مورد علاقه : پدر خوب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی غمناکش نکنی........جون مادرت ولی خداییش خیلی این کتابتو دوس دارم ترنجو و عقایدشو...............زود تر ادامه بده زندگی زیباست.......!! آری واقعا زیباست. ![]() شاهکارای نویسندگان نودو هشتی![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون !!!!
(View Stats)
تشکرها: 9,005
تشکر شده 334 بار در 103 پست
کتاب مورد علاقه : اگر فردا بیاید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم من عاشق کتاب یک بار نگاهم کن بودم فقط این مشکلات ترنج و ارشیا یه جوری نشه که به هم نرسن در کل امیدوارم مثل کتابای دیگت قشنگ باشه ![]() فقط ترنج و ارشیاش هم زیاد باشه هاااا !!!!! خواهش !!!!!! ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: فضا!
(View Stats)
تشکرها: 1,094
تشکر شده 1,278 بار در 333 پست
کتاب مورد علاقه : زيادن....كتاب خونم كلا!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسيييييييييييييييييييييي يييي عزيزم..... من اگر به جای نیمه ی گمشدم دنبال دایناسور میگشتم تا الان یقینا پیدا کرده بودم! | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جا که دوستام باشن
(View Stats)
تشکرها: 14
تشکر شده 23 بار در 9 پست
کتاب مورد علاقه : هرنوع کتابی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان قشنگ شده امیدوارم تا اخر خوب پیش بره | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون این شهر کثیف
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان های بچه هاي سايت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز و باز هم بهار عزيزززززززز ![]() نمي دونم نثر تو يه جور ديگه ميشينه تو دلم بازم عاليه توصيفاتت خيلي قشنگ به دل ميشينه اينجام كه اون دختر سبزهه مهتابه موفق باشيييييي![]() آنه ! تکرار غريبانه روزهايت چگونه گذشت.. ، وقتي روشني چشمهايت ، در پشت پرده هاي مه آلود اندوه ، پنهان بود. با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم کودکي ات ، از تنهايي معصومانه دستهايت ، آيا مي داني که در هجوم دردها و غم هايت ، و در گير و دار ملال آور دوران زندگي ات ، حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود ؟ آنه ! اکنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري ، در آبي بيکران مهرباني ها به پرواز درآيي ، و اينک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ، در انتظار تو... | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پرنده بهشتی و الهه شرق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام بهار جان از اینکه دوباره با یه داستان جذاب دیگه اومدی خیلی خوشحال شدم من واقعاً قلم و سبک نوشتارت رو دوست دارم داستان های قبلیت که خیلی جذاب بود مطمئناً اینم مثل کارای قبلیت هست برات آرزوی موفقیت میکنم تو کجایی سهراب؟! آب را گل کردند چشم ها را بستند.....وچه ها با دل کردند صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟من هم ازهمهمه ی داغ زمین بیزارم... ![]() لینک رمان به رنگ عشق(نویسنده: خودم) http://www.forum.98ia.com/t354375.html | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 6,082
تشکر شده 3,201 بار در 266 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن البته همه رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عالی بود عالی عالی بی صبرانه منتظر ساعت هشتم ![]() نقل قول:
اینو باحال اومدی دوستانه ترین کلمه "رفاقت" است، از آن سوءاستفاده نکن! رمان بازنشسته(نخونین از کفتون رفته، نوشته mirage) رمان پرتو (کاری دیگر از نویسنده ی همسایه من، شایسته بانو) اگه دنبال هیجان و داستان پلیسی هستین این رمانو از دست ندین: رئیس کیه؟ نوشته shahtut مستی برای شراب گران قیمت...؟!؟ | shahtut آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter روزان ِدیروزم|sun daughter | |||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 1,300
تشکر شده 376 بار در 236 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه/تا ته دنیا و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واااااااااااااای خیلی خوشحال شدم عزیزم که داری یک بار نگاهم کن را ادامه میدی... ممنون ![]() فقط عزیزم خواهش میکنم پایانش خوب باشه این ترنج و ارشیا هم بدون دردسر به هم برسن . بی صبرانه منتظر بقیه داستان هستم... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, انجمن|, بار, برایم, بگودنباله, عشق, معرفی, نقد, نگاهم, و, کابر, کتاب, کن|baranamad, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |