| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه پدری
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بابالنگ دراز،جام جهان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون سومی خوشمل بود همکنون نیاز مند یاری سبزتان هستیم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اینم چرت های خودم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من یه مدت دارم میرم برای امتحانا نمیام،خداحافظ نودوهشتیا ![]() ![]() من 15 خرداد تولدمه یادتون نره برام تایپیک بزنیناااااااا!!!! ![]() به نوشته مخفی توجه فرمایین: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: میستیک فالز
(View Stats)
تشکرها: 1,426
تشکر شده 414 بار در 189 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا_همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی قشنگ بودن..مخصوصا سومی یکی باش برای یک نفر نه تصویری مبهم در خاطره های صد نفر .. | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: روی زمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 15,724
تشکر شده 2,181 بار در 610 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جالب بودن مرسی......... ![]() ولی خوندن ساعت با اینا خیلی سخته | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه بابام !!
(View Stats)
تشکرها: 647
تشکر شده 600 بار در 131 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان فروغ فرخزاد :) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زیباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا بودن پرواز کن آنگونه که می خواهی و گرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند روزي روزگاري، اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود، همهء مردم براي مراسم دعا در محلي جمع شدند و تنها يک پسر بچه با خودش چتر آورده بود و اين يعني ايمان ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جای خوشکل
(View Stats)
تشکرها: 3,474
تشکر شده 1,840 بار در 991 پست
کتاب مورد علاقه : بدون شک بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشکلن ها ولی نمیدونم چرا من این وسایل تا این حد فانتزی رو درک نمی کنم چشمها را شستم جور دیگر دیدم باز هم سود نداشت تو همان بودی که دوست می باید داشت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جدید, ساعت, مچی, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |