| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | این دختر هروقت که از لباس یک شخصیت کارتونی خوشش بیاید، لباسی مانند آن را طراحی کرده و آن را میپوشد! ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: همین دور و برا
تشکرها: 2,418
تشکر شده 2,118 بار در 1,378 پست
کتاب مورد علاقه : سفیر حالت من : | می گن ادم بی کار مژههاشو می کنه راست می گن. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | اين هم ينوع هنر هست ديگه ولي خيلي بيكار بود ها ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | بجای اینکارا بهتر واسه خودش یه کارتن طراحی کنه اون راحتره. inanmak yolun yaris'de | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
| عشق به کارتون که میگن همینه | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: Karlsruhe, Deutschland
تشکرها: 21,973
تشکر شده 637 بار در 148 پست
کتاب مورد علاقه : زیاده!! کدومو بگم؟؟ حالت من : | مطمئنین برعکسش نبوده؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
| مرسی خیلی بامزه و جالب بود . طرحاش خیلی جالب بود. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
| مطمئنم ![]() منم نزدیک بود برم لباس میتی کامون را بخرم ویرایش توسط golyas.com : ۱ خرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۱۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 2,785
تشکر شده 1,031 بار در 279 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | هر چند خیلی بیکار بوده ولی با مزه استاااااا .فکر کن لباس حنا دختری در مزرعه بپوشیییی ![]() گر روزی دلم گرفت یادم باشد که خدا با من است، که فرشته ها برایم دعا میکنند، که ستاره ها شب را برایم روشن خواهند کرد. یادم باشد که قاصدکی در راه است، که بهار نزدیک است، که فردا منتظرم می ماند، که من راه رفتن می دانم و دویدن، و جاده ها قدم هایم را شماره خواهند کرد. اگر روزی دلم گرفت یادم باشد که خدای من اینجاست همین نزدیکیها، و من، تنها نیستم... ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: سومین کره مظومه شمسی
تشکرها: 1,394
تشکر شده 1,838 بار در 930 پست
حالت من : | چه جالب بعضی از مدلاش قشنگه همراهی خدا با انسان، مثل نفس کشیدن است آرام بیصدا همیشگی... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خود, خودش, دختری, را, شبیه, شخصیت, شخصیتهای, عکس, میکند, های, کارتونی, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |