| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: انجا که دل خوشست
تشکرها: 83
تشکر شده 383 بار در 126 پست
کتاب مورد علاقه : شب بی ستاره حالت من : | درسته خيلي بايد بيكار باشه .....All things are possible to him that believeth ( انجيل بخش 9 ) براي آن كس كه ايمان دارد ناممكن وجود ندارد .... | ||||||||
| | |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: بندرعباس
تشکرها: 43
تشکر شده 394 بار در 320 پست
کتاب مورد علاقه : الفرد هیچکاک حالت من : | یعنی حوصلش میکنه بشینه همه کارتونا رو نگاه کنه و از روشون طرح بزنه بعضی ها به تنش اومده ولی بعضی ها تو تنش زار میزنه اعتماد مثل کاغذه اگه مچاله شد هر چقدر هم صافش کنى معجزست به حالت اولش برگرده اونم با کلی سختی ![]() | ||||||||
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: اون دور دورا
تشکرها: 2,900
تشکر شده 436 بار در 224 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | چه حوصله ای داره! اگر گذشته را به دوش بکشی کمرت خم می شود و اگر آن را زیر پا بگذاری قدت بلند می شود ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: چه فرقی میکنه
تشکرها: 281
تشکر شده 49 بار در 30 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-دالان بهشت حالت من : | چه لوس اي حالم بد شد .اين كارتونا ديگه چي بود. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خود, خودش, دختری, را, شبیه, شخصیت, شخصیتهای, عکس, میکند, های, کارتونی, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |