| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم داستان بهتر بود ؟ | |||
| داستان 1 | | 73 | 80.22% |
| داستان 2 | | 37 | 40.66% |
| داستان 3 | | 35 | 38.46% |
| داستان 4 | | 24 | 26.37% |
| داستان 5 | | 28 | 30.77% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 91. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | پست بسیار مفید : +18 امتیاز سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااام به همگــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــی! ![]() با مرحله سوم مسابقه داستان نویسی شروع از من پایان با تو در خدمت شما هستیم ! ![]() با عرض تبریک به نفر اول هفته پیش ... Star بعد از چند جمله تکراری و حوصله سر بر میریم که داشته باشیم: 1-همونطور که می دونید تمام داستانای دوستان ادامه این پاراگرافه : توی صف بلیت سینما بودم ، هنوز نیومده بود ، بلیت رو که گرفتم بهش زنگ زدم .... جواب داد : - بله ؟ گفتم : کجایی ؟ من بلیت رو گرفتم . - من جلوتم اون ور خیابون ! روبروم رو نگاه کردم ... تنها نبود ... باورم نمی شد ؛ همراهش ... که ایشالا می خونید و به بهترین ترین داستان رای می دید . 2- یه درخواستی داشتم که شاید عجیب باشه و اون اینه که خواهشا از بین این 5 داستان حراکثر به 3 تاشون رای بدید ... چون تجربه ای که من داشتم تو این نظر سنجی ها ، دیدم که مثلا یه داستان رایش جلو میفته ، جلو که افتاد بقیه میان و خودشون رو راحت می کنند و میگن به همه رای دادیم و فقط تعداد رای ها تغییر می کنه و هیچ تغییری توی اختلاف آرا پیش نمیاد ... پس اگه میشه برای بالا رفتن هیجان مسابقه هم شده این لطف رو بکنید و فقط حداکثر به 3 داستان رای بدید.(البته مختارید به همه رای بدید ؛ این در حد یک پیشنهاده ) 3- آخرش رو هم می دونید که ! اسامی شرکت کننده ها به ترتیب داستان ها نیست ، کسی حق تبلیغ خصوصی و پروفایل نداره ... هرکسی هم فهمید کدوم داستان مال کیه ، لو نده که اون داستان حذف میشه 4- در ضمن هرکی بیاد رای بده و نظرش رو نگه خیلی بده ! ![]() این هم وصیت آخرم : فکر کنید این تاپیک یه توپه !!! تا می تونید شوتش کنید ، خدا رو چه دیدید ! شاید یه دفعه گل شد ! ![]() و اما اسامی شرکت کننده های این هفته : بی کس ~sun daughter~ بچه+ pooya1371 عسلی داستان 1 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان 2 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان 3 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان 4 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان 5 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] قسمتي از دفترچه خاطرات معشوقه ي نيوتن : اشك هاي من هم به زمين مي افتاد ، اما .......... تو سيب را ترجيح دادي رمانهایی که می خونم : [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] رمانی که می خوندم : [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] نوشته های خودم : [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ویرایش توسط FooLaD : ۳ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۲۸ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, **yasamin**, *عسلی, .LiLiM., armin gerrard, brain storm, erfan F.A, feedback, horin, madnes, Maryam_H, mehrsa_m, nafas_me, NAVA22, noor1368, pooya1371, raha111, Rita., sahar sss, sahely, Samin goli, shahrzad1369, Shifteh, Soheil0068, sollmaz, star78, tireys_77, ~katrin~, ~sun daughter~, ابی دریا, ارزو., تابتا, خانم فسقلی, زهرا.الف, ستاره اقبال, شایسته بانو, مهرگل, مونا**, مینا, هانی عسل, پرهام روشن |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| مدیر بخش اخبار ![]() | پست مفید : +4 امتیاز مسابقه شروع شد |
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز بیایید بیایید !!! | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: نهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان و شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همشون فوق العاده هستن مثل اینکه اولین نفر من بودم موفق باشن شاید قانون دنیا همین باشد توصاحب آرزویی باشی که شیرینیه تعبیرش از آن دیگریست [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 4,317
تشکر شده 3,539 بار در 1,667 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شه جالب فکر میکردم تو دور بعدم ![]() بیایید رأی بدید که این دفعه 4 رقمی بشه اون دفعه دیرجنبیدیم اشکي براي شوق، شوقي براي درس درسي براي ميز، ميزي براي کار کاري براي نان، ناني براي تخت تختي براي خواب، خوابي براي مرگ\ مرگي براي سنگ، سنگي براي ياد، يادي براي اشک . . . اين است مفهوم زندگي! | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گندم (حرفیه؟ :دی) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شماره 1 : مفید و خلاصه و عالی ؛ از بقیه بهتر بود به نظرم ![]() شماره 2 : اینم خوب بود. خوشم اومد ![]() شماره 3 : از موضوعی تکراری استفاده کرده بود. هرچند خوب توصیف کرد. ![]() ![]() شماره 4 : خیلی کشش داد. خلاصه تر از این میتونست بنویسه. ولی بازم خوب بود. ![]() شماره 5 : اینم داستانش خوب بود. فکر خوبی توش داشت. با اینکه آخرش تکراری بود. ولی خوب بود. ![]() ایول بچه ها من به همه رأی دادم. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید هیچ چیز تکرار نمی شود ؛ عمر به پایان می رسد ؛ پروانه بر شکوفه یی نشست و رود به دریا پیوست ... | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش موسیقی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: من در روحی زندگی میکنم که بزرگی آن به وسعت دریاهاست
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : نمیدونم...علاقم به کتا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به سه رای دادم کلا سبک نوشتنشو دوس دارم ![]() دوستاااااااااااان بشتابییییییییییید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,514
تشکر شده 1,251 بار در 197 پست
کتاب مورد علاقه : بگذار تا بگویم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 1 رای دادم! | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جاها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گیلدا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان 2 فوق العاده بود واقعا لذت بردن از طرز نوشتنش خیلی خیلی خوشم اومد یعنی داستانش هم نگارشش تقریبا جدید و ابتکاری بود هم اینکه جذب میکرد خواننده رو هم اینکه اصلا اخرشو نمیتونستم حدس بزنم که پدره باشه امیدوارم هستم که بنده بشه ![]() ![]() داستان 3 قشنگ بود تا اخرش جوری بود که با اشتیاق خوندم ولی داستانش یه مقدار داستانی بود که همیشه این مدلی هاروزیاد خونده بودم تنها دارویی که دو خاصیت داره رنگ چشم های زیبای توست که هم درمون می کنه هم داغون [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: جهان سوم
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز کلا این مسابقه رو دوس دارم شوتینگ ![]() ![]() ببین احاطه کرده است عدد فکر خلق را... ! ***گروه*** [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] لینکستان رمان: ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] خبر فوری خبر فوری[فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] من در حین نوشتن رمان برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] رمان های تازه آغاز شده: [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] برترین رمان های دوستان: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید منتظر نظرات گران بهای شما در این تاپیک ها: [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید با سپاس فراوان از خواهری های عزیزم: به ترتیب حروف الفبا برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, باتو, سوم, شروع, مرحله, مسابقه, من, پایان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |