| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم داستان بهتر بود ؟ | |||
| داستان 1 | | 73 | 80.22% |
| داستان 2 | | 37 | 40.66% |
| داستان 3 | | 35 | 38.46% |
| داستان 4 | | 24 | 26.37% |
| داستان 5 | | 28 | 30.77% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 91. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ايلگار دخترم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تايپيك شوت ميكنيم نبار باران زمين جاي قشنگي نيست من از اهل زمينم،خوب ميدانم كه گل در عقد زنبور است ولي سوداي بلبل دارد و پروانه را هم دوست ميدارد... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید وبلاگ من [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پس چرا رای ها از دیروز تغییر نکرده ؟!!!! ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] قسمتي از دفترچه خاطرات معشوقه ي نيوتن : اشك هاي من هم به زمين مي افتاد ، اما .......... تو سيب را ترجيح دادي رمانهایی که می خونم : [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] رمانی که می خوندم : [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] نوشته های خودم : [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ايلگار دخترم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بياييد راي بديد ديگه | ||||||||
| |
| | #84 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز انقدر شوت می کنم تا این رای ها به سه رقمی شدن برسه ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #85 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: forum98ia
(View Stats)
تشکرها: 8,446
تشکر شده 6,662 بار در 548 پست
کتاب مورد علاقه : ... | بدون امتیاز : 0 امتیاز شـــوتینـــگ هردم از آینه می پرسم ای دریغ چـیستـم آخـر به چشمـت چیستـم لیـک در آینـه می بینـم کـه وای سـایه ای هم ز آنچه بودم نیستم ![]() | ||||||||
| |
| | #86 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقط 14 رای !!!![]() | ||||||||
| |
| | #87 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,407
تشکر شده 8,327 بار در 2,459 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم یه شوت کنم شاید یه فرجی شد این روزها اسان تر از یاد میروم... آسان تر فراموشم میکنند.... می دانم! اما شکایتی ندارم ... آرامم... گله ای نیست ... انتظاری نیست... اشکی نیست... بهانه ای نیست... این روزها تنها ارامم... یک وحشی ارام!!! | ||||||||
| |
| | #88 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: همین حوالی
(View Stats)
تشکرها: 1,575
تشکر شده 679 بار در 268 پست
کتاب مورد علاقه : آن شرلی , مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب ما هم رای دادیم ![]() به نظرم 1و 2 از همه بهتر بود مخصوصا داستان 1 ممنون از همه ی دوستان . گاهی با یک قطره لیوانی لبریز می شود گاهی با یک حرف قلبی آرام می شود گاهی با یک کلمه انسانی نابود می شود گاهی با یک بی مهری دلی می شکند گاهی با یک ... مراقب بعضی یک ها باشیم که در عین ناچیزی همه چیزند داستان هایی که به دوستانم توصیه میکنم حتما بخونن : [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| |
| | #89 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل همين نزديكيها همسایه روشنی و همخونه تاریکیو
(View Stats)
تشکرها: 1,801
تشکر شده 1,605 بار در 653 پست
کتاب مورد علاقه : كيمياگر.همخونه.تمنا و حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آقا ما داشتیم از اینجا رد میشدیم دیدیم همه دارن شوت میکنن .گفتیم ما هم بشوتیم ..خدارو چه دیدی اشک من پیرهنتو تر کرده همه جا عطر تو پیچیده ولی دل دیگه غربتو باور کرده مثل اون پرنده شکسته بال دل من بعد تو بی لونه شده با تو بیقراره و بی تو بیقراره دل من راست راستی دیوونه شده امشب هم میون این خاطره های سردم بی رمق دنبال اون حادثه ای میگردم که نفهمیدم وکی کجا تو رو ازم گرفت | ||||||||
| |
| | #90 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 525
تشکر شده 2,937 بار در 551 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا تموم نمیشه ؟؟؟ ![]() فقط دوره ما بود همه عجله داشتن تموم شه از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران... ![]() سلام من را به وجدانت برسان واگر بیدار بود...، بپرس چگونه شب ها آسوده می خوابد؟؟!! به چه مي خندي تو؟ به دل ساده من که دگر تا به ابد نيزبه فکرخود نيست؟ خنده داراست ... بخند! به جز عشق تو هیچ چیز این جهان بیکرانه رو جدی نگرفتم حتی مرگ را... . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, باتو, سوم, شروع, مرحله, مسابقه, من, پایان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |