| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم داستان بهتر بود ؟ | |||
| داستان 1 | | 73 | 80.22% |
| داستان 2 | | 37 | 40.66% |
| داستان 3 | | 35 | 38.46% |
| داستان 4 | | 24 | 26.37% |
| داستان 5 | | 28 | 30.77% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 91. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #101 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: گیلان-لنگرود
(View Stats)
تشکرها: 132
تشکر شده 495 بار در 161 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب اسماتونو لو بدید به هر کسی امضا نمیدم ![]() | ||||||||
| |
| | #102 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب !!! خوب خوب !!! ![]() می ریم سر اصل ماجرا !!! و اعلام اسامی !!! برنده این هفته ............ نویسنده داستان یک کسی نیست جز : sun daughter! مبارکت باشه خورشید !! رفتی فینال ... 1000 امتیاز ناقابل هم میاد به حسابت .![]() ![]() نفر دوم :نویسنده داستان شماره 2 عسلی نفر سوم:نویسنده داستان شماره 3 بی کس نفر چهارم:نویسنده داستان شماره 5 pooya 1371 نفر پنجم:نویسنده داستان شماره 4 بچه+ قسمتي از دفترچه خاطرات معشوقه ي نيوتن : اشك هاي من هم به زمين مي افتاد ، اما .......... تو سيب را ترجيح دادي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #103 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خورشید جان تبریک میگم بچه ها داستاناتون خوب بود همگی خسته نباشید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, باتو, سوم, شروع, مرحله, مسابقه, من, پایان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |