| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: داستان با وجود تکراری بودن موضوع ایا جذاب هست یا نه؟ | |||
| نه بابا به درد نمی خوره | | 1 | 7.14% |
| قابل تحمل | | 2 | 14.29% |
| خوبه وبا وجود تکراری بودن موضوع اما جذب کننده | | 11 | 78.57% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 14. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #121 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : هرکجاباشم اسمان مال من است
تشکرها: 913
تشکر شده 27,261 بار در 458 پست
کتاب مورد علاقه : امیر ارلان نامدار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() خیلی خوشحالم که اومدی تو تاپیک نقد ونظرتو گفتی... به ارامم گفتم من طلوع دوباره رو نخوندم اما با حرف هایی که شما می زنید وشباهت کتابم با اون کتاب حتما می گردم تا بخونمش ... درمورد مادر پدر بارانه ...اونا مجبور بودن به خاطر ارامش دخترشون از خودشون بگذرند درست مثل بارانه که به خاطر خانواده اش از خودش گذشت... در مورد دادن تلفن یاادرس که اونو برسونند به دست بارانه ...خونه ی مهرساد فوق العاده امنیت داره وهیچ کس حق ورود به خونه رونداره چی برسه که اون فرد بابارانه کار داشته باشه منم خشونت مهرسادو دوست دارم غرورشم همچنین ...پس باهات موافقم ... ![]() اخرشم خوب تموم می شه مطمئن باش باتشکر به خاطر حضورت اگه دوست دارین داستانی بخونید که متفاوت باشه مکانیک عشق رو بهتون معرفی می کنم اگر دوست دارین داستانی بخونید که ..... پژواک سکوت رو معرفی می کنم | |||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #122 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
تشکرها: 4,314
تشکر شده 444 بار در 280 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم . خیلی خوشحال شدم که گذاشتی . ولی توی چندتا پست قبلی داستانت تو یه جور رکود بود انگار دیگه رو اوج نبود و هیجانش کم شده بود . از طرفی هم شما هم پستات کوتاه هم کم میگذاری کلا هیجان داستان میخوابه . البته به نظر میرسه دوباره داره برمیگرده رو اوج . اما گلم من احساس میکنم که شما یه کم زود از مسائل میگذری و میشه بیشتر به داستان پر و بال داد البته این نظر شخصی منه . با توجه به قلدر بودن مهرساد و این روحیش که همه چیز رو با زور به دست میاره برخوردای مهرساد و بارانم خیلی کمه اگه مهرساد بارانه رو می خواد باید بیشتر به پر و پاش بپیچه و هی بهش گیر بده تا بتونه بیشتر بارانه رو کنار خودش داشته باشه نه این طور بی تفاوت که به بارانه اجازه کناره گیری ازش رو بده .من از رمانت خوشم میاد و دنبالش میکنم اگه یه کم بیشتر بگذاری ممنون میشم . ماه تابید چو دید آن همه خاموش مرا نرم آمد بگرفت در آغوش مرا گفت:خاموش در اینجا چه نشستی ,گفتم: بوی محبوبه شب میبرد از هوش مرا بوی محبوبه شب , بوی جنون پرور عشق وه , چه جادوست که از هوش برد بوش مرا بوی محبوبه شب همچو شرابی گیراست مست و شیدا کند این جام پر از نوش مرا بوی محبوبه شب جلوه جادیی اوست آن که کرده ست به یکباره فراموش مرا | ||||||||
| | |
| | #123 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : اصفهان نصف جهان
تشکرها: 22,886
تشکر شده 1,880 بار در 1,011 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم خسته نباشی رمانت اول کمی بچه گانه بود مخصوصا رفتار بارانه....انجا که مهمان داشتن واو میخواست به اونها نشون بده که اگه سنش کمه ولی رفتارش بزرگانه است که عکسش شد...واونها فهمیدن که نه واقعا هنوز بچه است ولی در مورد مهرساد فکر میکنم تو کاره خلافه که تونسته با خودش اسلحه حمل کنه وشاید هم یک فرد مهمی باشه که لازمه ازش محافظت کرد....وای دیگه هنگ کردم مرسی از قلمه دوستداشتنیت آری ، آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #124 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمین نخل های سوخته همسایه اروند و کارون
تشکرها: 5,527
تشکر شده 63,081 بار در 565 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه - خلوت خلود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سورنا حون پست زیاد میذاری اما پستات تعداد خطاش کمه. جاهای حساس هم تمام میکنی فکر خماری ما هم باش. تا اینجا خوب بوده امیدوارم ادامش هم خوب باشه خواستن همیشه توانستن نیست گاهی فقط داغ بزرگی است که تا ابد بر دلت می ماند.... ترجمه زندگی /قصه من و تو / قصه گل و گلدون ![]() | ||||||||
| | |
| | #125 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : karaj
تشکرها: 15,915
تشکر شده 381 بار در 148 پست
کتاب مورد علاقه : roman ham khoone حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ميدوني رمانت تقريبا مثل رمان اريكاست خواهشا مثل اون تمومش نكن! آخر اون داستان پسره كشته شد خيلي ضدحال يود ![]() اميدوارم خوب تمومش كني | ||||||||
| | |
| | #126 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 8,368
تشکر شده 153 بار در 36 پست
کتاب مورد علاقه : ریشه ها اثر آلکس هیلی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستانت جالبه.ولی چیزی که جالب تره نظرات کاربرا توی نقد داستانه.بعضی ها به نظر می رسه مازوخیست دارن.که از این همه خشونت مهرساد خوشحال می شن.تازه خشونت بیشتری هم میخوان .ارزو می کنم از همین شوهرها گیرشون بیاد.لذت ببرن .خیلی برام جالب بود | ||||||||
| | |
| | #127 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : زيرسقف خدا
تشکرها: 50,627
تشکر شده 1,135 بار در 649 پست
کتاب مورد علاقه : هديه ي شاهزاده و........ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی ممنون از اینکه ما رو مازوخیستم کردی بستگی داره تو خشونت تو چی بدونی و باید توضیح بدم که افراد دچار مازوخیست دوست دارن کتک بخورن یا وحشیانه باهاشون برخورد بشه ولی تو تو رفتار مهرساد و بارانه همچین چیزی دیدی من اگه گفتم خشونت منظورم این نبود که بارانه کتک بخوره یا همچین چیزایی که تو برداشت کردی بلکه نظرم این بود که یهو شخصیتش تغییر نده و تبدیل به یه پسر عاشق و شیدا نشه که همش بگه عزیزم بارانه تو چی میگی چون ما با شخصیت خشن مهرساد اخت شدیم وتغییر در رفتارش زیاد خوشایند نیست در ضمن اینجا ما فقط نظرامون رو میگیم و اگه تو با نظر ما مخالفی میتونی مخالفتت بیان کنی نه که به ما و نظرمون توهین کنی.![]() سورنا جون ممنون از پست اخرت به نظرم داستان هیجانی شده منتظر پستای دیگت هستیم بای <<رمان های زیبای دوستام که در حال نوشتنن>> برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ...لبخندبزن بدون انتظار پاسخی ازدنیا... و بدان .............روزی دنیا آنقدر شرمنده خواهد شد که به جای پاسخ به لبخند هایت ..............به تمام سازهایت خواهد رقصید | ||||||||
| | |
| | #128 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 8,368
تشکر شده 153 بار در 36 پست
کتاب مورد علاقه : ریشه ها اثر آلکس هیلی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من کلی گفتم.برونظر بقیه رو هم بخون.مازوخیست هم فقط این نیست که دوست داشته با شی کتک بخوری.مثلا این که دوست داشته باشی توی داستانی که می خونی مثلا شخصیتی که باهاش همزات پنداری می کنی(که مسلما برای کسایی که اینجا نظر دادن بارانه است) تحت فشار باشه کتک بخوره هم نوعی مازوخیسته.البته من تورو نگفتم.نمی دونم چرا به خودت گرفتی.کلا توی این سایت هم این نوع خواننده ها زیادن. داستان هایی که توشون این جور خشونت ها زیاده رو ببین . نقد های کاربرا رو هم بخون. متوجه حرف هام می شی. | ||||||||
| | |
| | #129 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 26
تشکر شده 13 بار در 10 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن خیلی زیاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام تو رو خدا تکلیف ما رو مشخص کن مهرساد که اهل خلاف نیست؟البته بخاطر اینکه گفتی اخرش خوبه میشه حدس زد که نیست اما خودت بگو خیالمون راحت بشه و ابغوره نگیریم .در کل بخاطر تمام زحماتت سپاسگزارم بخصوص همین موندن ما توی خماری فکر میکنیم داریم ترک میکنیم | ||||||||
| | |
| | #130 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : ICE - LAND
تشکرها: 5,493
تشکر شده 35,837 بار در 1,646 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز علاوه بر این که دیر میزاری خیلی هم کشش میدی...در واقع هر دو سه قسمت یه اتفاق جالب میفته! تو خلاصه رمانت گفتی که نه تنها به ضررش نیست به نفعشم هست! اما الان اثری از نفع برای بارانه نیست.......... ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| سکوت, پژواک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |