| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 5,393
تشکر شده 26,488 بار در 7,291 پست
حالت من : | ![]() برای من که عشق و تو چشم تو شناختم واسه من که خودم رو به دنیای تو باختم تو رو دیدن میتونه بشه روز تولد میشه چشات و دید و دوباره عاشقت شد ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : امارات عربي متحده
تشکرها: 598
تشکر شده 659 بار در 347 پست
کتاب مورد علاقه : رمان الهه شرقي حالت من : | خيليييييييييييييي نازه نمى دانم كه محبت را بر جه كاغذي بنويسم كه هركز باره نشود.... بر جه كلي بنويسم كه هركز بربر نشود..... بر جه ديواري بنويسم كه هركز باك نشود........ به جه ابي بنويسم كه هركز كل نشود...... و بر جه قلبي بنويسم كه هركز سنك نشود..........؟؟؟؟!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی همین نزدیکی
تشکرها: 5,638
تشکر شده 59,461 بار در 3,323 پست
کتاب مورد علاقه : من او حالت من : | چه بامزه بوده !!! داستانک های من: پنجره |حسن کچل | نگین | شیرکاکائو داغ | راننده تاکسی | تلفن همگانی | دلم برات میسوزه| من هنوز تو ماجراتم|ده و ده دقیقه |جایــــــــــزه | همیشه پای یک نفر در میان است| یک روز برفی | صفحه هفتاد و دو | FooLaD کاربر انجمن هدف برتر | هما پوراصفهانی و من! با ترانه سرای آهنگ انتخاب شادمهر بیشتر آشنا بشین + عکــسزیاد خوب نباش ، زیاد دم دست نباش! زیاد که خوب باشی ، دل آدم ها را میزنی ، آدم ها این روزها عجیب به خوبی ، به شیرینی آلرژی دارند! زیاد که باشی ، زیادی میشوی...! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 7,809
تشکر شده 8,044 بار در 1,063 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه و کسی می آید حالت من : | واقعا خودشه اگه خودشه که خیلی جیگر بوده. که تا من زنده ام دنیا بداند ، خلیج فارس ،خلیج فارس ، خلیج فارس ماند. که تا ما زنده ایم و زندگی هست ، همانا فارس پسوند خلیج است. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : همین جا!!!!!!!
تشکرها: 23,799
تشکر شده 15,558 بار در 6,662 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | گذاشتیمون سر کار؟؟؟؟ زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 5,393
تشکر شده 26,488 بار در 7,291 پست
حالت من : | | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, ازل, انبـــر, بازیگر, بچگی, سریال, علی, عکس, های, گاز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |