| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: مـــــاه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان.کوری.سینوهه. حالت من : | پست بسیار مفید : +15 امتیاز سلام به برو بچه های گل 98ی...... ![]() ![]() ![]() خوبید؟؟؟ این مسابقه رو با مسابقه ی امضای برتر اشتباه نگیرید...... این امضا اون امضا نیست... ![]() شما باید امضاهای خوکشلتون رو روی کاغذ بزنید ![]() و با پیام خصوصی برای من بفرستید..... برای اینکه مطمئن بشیم امضاها مال خودتونه ، کنار امضاتون حتما باید کلمه " 98ia " رو قید کنید... مهلت فراخوانم تا 2 هفته س... اگه تعداد امضاها زیاد باشه مسابقه به دور های بعد هم میکشه منتظر امضاهاتون هستم ![]() ღ میسی ღ " مـــــا رفتیــــم رفقــــــا ؛ بــــابـــــای " اگه اصفهان نصفه جهان ِ *آذربایجـــــان مـــن* کل جهان ِ یــــاشــــاسیـــن آنــــا یـــــوردوم آذربایجـــــان یــــاشــــاسیـــن آنــــا دیلیــــم تورکی رمـــــــان خـــــودم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, # بلوط #, #SamaneH#, *9092*شادی, *anahit*, -نازلی-, ..MoRtEzA.., any body, avazkhamoosh, believe me, blue-girl, cheeky parrot, Cloud_Strife, Elnaz, elnaz 90, ghazali_ gavazn, H00da, hamsafar tanha, henia, hohoo, jullub, Jvmay, kopolenaz, Lair_Nilo, mohana530, nafas_me, narg-s, nazem, paripar, raha_lucky, redroom, roya2144, S@H@R_70, saharschofield, Samin goli, saye roshan, se7en-1991, setareh joon, shahrzad1369, simaN, simi, sunshine.h, talayeh, Tikooli, Y@Li-Jj, yasam, ~~llonelly girll~~, ابی دریا, سمن ناز, فاطمه1, لحظه, م.ن, مهرگل, مونا**, مینا, نازنین مریم2011, واران, ویاخنا, ویولت بودلر, چشم عسلی, یاسی ص, یگانه |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,883
تشکر شده 44,331 بار در 10,209 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز این فراخوان هم شروع شد ![]() لطفاً اونائی که میخوان شرکت کنند کاراشون رو به استارتر خصوصی کنند | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *anahit*, -نازلی-, any body, blue-girl, H00da, hohoo, jullub, narg-s, raha_lucky, roya2144, shahrzad1369, Tikooli, yasam, سمن ناز, واران, ویولت بودلر, یگانه, ღMoOn GiRlღ |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش موسیقی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: من در روحی زندگی میکنم که بزرگی آن به وسعت دریاهاست
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : نمیدونم...علاقم به کتا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوه چقدر بچه ها داوطلب شدن خانوما نزنین تو صف بابا یکی اونو بگیره...بچه ها دونه دونه بیاید این امضا یعنی همون امضاهایی که تو جاهای مهم میزنیم پایِ یه برگه؟؟؟؟؟ من چه کار کنم که هنوز امضا بلد نیستم!!!!!!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مَـטּ یکــ زنـَمــ ... هر چـِقـَدر همـ کـه اَدایِ مُحکمــ بودטּ را در بیـآوَرم هـَر چقدر هم که اَدایِ مستـقل بودטּ اینکـه " ممنوטּ " خودمـ از پـَسش بـَر مـےآیم ... بـآز هـَم تهِ تهـَش ، بـه آن سینه ی پهـن مردانه اتــ نیـآز دارمــ بـه دستــ هـآیت حتـّی... نمیدانی چـه لذّتـی دارد وقتی " تـــو " از خیـآبـاטּ رَدم میکنـے ... کمرنگی محض | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من شايد باشم تا كي وقت هست ؟ آره براي من هم سوال شد ........امضا منظورتون جمله رو كاغذه يا اينكه امضا كنيم برگه رو (امضاي شخصي ؟ )
| ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: """Mashhad"""
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما نیز شرکت می کنییییییییییییییییییییییی ییم ![]() و مـَن زن شدَم، تحَمُلی پایدار... یِک دنیا... از سیبی گفت که مَن چیدَم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم.. ![]() | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: """Mashhad"""
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرااااااااااااا نمیاین شرکت کنیییییییییییییییییییییین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() یالااااااااااااااااااا ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| Banned حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم هستممممممممممممم |
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: توی قصه ها باید دنبال بگردی
(View Stats)
تشکرها: 2,640
تشکر شده 3,763 بار در 1,514 پست
کتاب مورد علاقه : اغوش سرد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم هستم.................. بهعشقدلم همیشه ولم ![]() ![]() ![]() ![]() بچه ها به رمانم سر بزنید خوش حال میشم http://www.forum.98ia.com/t424203.html ایش الله خدا حفظت کنه یا ازوسطت نصفت کنه | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 24,631
تشکر شده 15,636 بار در 4,246 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من دقیقا متوجه نشدم چه امضایی؟ | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: آواره که جا نداره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتابای کافکا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم هستم فقط درو بستم فقط من ۶ نوع امضا بلدم اشخال نداره شش تا بفرستم؟؟؟؟؟ گفت : جبران می کنم ،گفتم کدام را ؟ عمر رفته را ؟روح شکسته را ؟دل مرده اما تپنده را ؟ حالا من هیچ !!! جواب این تار موهای سپید را می دهی؟؟؟ نگاهی به سرم کرد و گفت : وای ....... خبر نداشتم !چه پیر شدی !!! گفتم : جبران می کنی ؟! گفت : کدام را؟ | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضا, بهترین, فراخوان, مسابقه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |