| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 67,816
تشکر شده 147,043 بار در 14,753 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $nooshin$, * shaghayegh *, *9092*شادی, *Elizabet*, Abandokht, adobba, anderes141, any body, ariany, asal-1412, edin, farid.nostalgia, girlstreet, hiva-66, Hoopoe, Je$$ie, jessica3, orange1366, sahar sss, sahely, soratyrooz, taraneh24, zeos, ~*MONA*~, ~moonlight~, ~sahar~, طبیعت, نازنین مریم2011, نیما60, یاسی ص, ♥~nGel=Ev!L@~♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل همين نزديكيها همسایه روشنی و همخونه تاریکیو
تشکرها: 7,153
تشکر شده 7,365 بار در 2,285 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر.بریدا..و.... حالت من : | علی لهراسبی که با آلبوم جدیدش ترکونده مخصوصا با آهنگهای شادمهری وتنظیماش ................ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 2,340
تشکر شده 1,382 بار در 380 پست
کتاب مورد علاقه : nothing حالت من : | عاشق صدای علی لهراسبیم....... I wish I was strong enough to lift not one but both of us Someday I will be strong enough to lift not one but both of us | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: to tanhaiiam
تشکرها: 133
تشکر شده 315 بار در 219 پست
کتاب مورد علاقه : dalane behesht.gandom حالت من : | اره منم خیلی از صداش خوشم میاد خیلییییی صداش توپه!!!! دلم گرفته میدونم که میدونی و چرا ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو کتاب خونه....
تشکرها: 5,716
تشکر شده 2,769 بار در 1,733 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی را از نو آغاز کن حالت من : | از علی ضیا خوشم میاد ...با حاله... هیچگاه به کوچه بن بستناسزا نگو... رنج بن بست بودن برای کوچه کافیست...!!! *#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#* دلگیر نشو از آدما ...!!! نیش زدن طبیعتشونه....! سالهاست که به هوای بارانی میگویند خراب.....!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جا زیر سقف همین آسمون
تشکرها: 228
تشکر شده 340 بار در 186 پست
حالت من : | عاشق علی لهراسبیم......... ![]() اما علی ضیا......... نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی... به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند... لحظه ها عریانند. هرگز به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون این شهر
تشکرها: 284
تشکر شده 131 بار در 72 پست
کتاب مورد علاقه : notrika,همخونه,غزال,همه ه حالت من : | من صدای لهراسبی رو دوست دارم ولی قیافش زیاد جذاب نیست ضیا هم اجرای خوبی داره ولی یکم لوسه آلبوم آخر لهراسبی (تصمیم)قشنگه به یکبار شنیدن میارزه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: 0tAgHaM
کتاب مورد علاقه : shangulo mangul حالت من : | آخ آخ آخ من که عاشقه آلبوم جدیدشم تشکر+ مسخــــــــره ترین ســــــــوالی کــــــــه میشــــــه از یکـــــی پرســـید: میتونم بهــــــت اعتمـــــــــاد کنم ؟! در تاریخ حتـــــــــی یک مورد هــــــــــم جواب منفــــــــی ثبت نشده ܜܔܢܜܔܔܢܜܔܔܢܜܔܔܜܔܔܢܜܔܔܢܜܔܔ ܢܜܔܔܔܜܔܔܢܜܔܔܢܜ یکـــــــــــــی از مزایای پســـــــــــر بودن اینـــــــــه که هرچقد دلــــت خواس میتونی گریه کنی، آخرش دستـــتو محکم بمالــــــی به چشــــــــــــــــمت هیچی نمیشـــــــــــه! (*pegah*) ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: طهران
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | هردوشون عالین..... ![]() ماهیه شده بود باورش تور اگه بندازن سرش میشه عروس ماهی ها شاه ماهی میشه همسرش... ماهیه باورش نبود تور اگه بندازن سرش نگاه گرم ماهیگیر میشه نگاه آخرش... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آیا از رمان های تکراری خسته شدید؟؟ آیا به دنبال یک رمان زیبا و سرگرم کننده هستید ؟؟ پس کلیک کنید... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ** طرفداران شهاب حسینی ** . . . | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: آنجاییکه بین سبز و آبی فقط یک قدم فاصله است
تشکرها: 6,121
تشکر شده 11,355 بار در 2,063 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | علی ضیا که حرف نداره ... لهراسبی هم که صداش معرکه است دیگه خدایا عاشقان را با غم عشق آشنا کن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| سید, ضیا, علی, لهراسبی, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |