| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 67,816
تشکر شده 147,043 بار در 14,753 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | ![]() ![]() ![]()
| ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جا زیر سقف همین آسمون
تشکرها: 228
تشکر شده 340 بار در 186 پست
حالت من : | عاااااااااااااااااشقشم شدید نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی... به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند... لحظه ها عریانند. هرگز به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا ! پیش تو :)
کتاب مورد علاقه : vaaaaaaaY inja k jasHoon nemiSHeee :D حالت من : | از چهرش خوشم نمیاد ! ولی عاشقه صداشممممممم نوروز جشن نکوداشت نگاه تو ست پس نوروز بر تو فرخنده باد. ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 6
تشکر شده 605 بار در 383 پست
کتاب مورد علاقه : elaheye naz حالت من : | صداش خوبه... آهنگاشم بد نیس...! I'm Best B@nc.... s0... If you want I l0ve you s0 you are banc...............! I l0ve Bancer ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | من عاشق اهنگه راهرو شدم تو البوم جدیدش... فوق العادس..... مرسی... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 487
تشکر شده 294 بار در 149 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من حالت من : | البوم جدیدش واقعا یه دونه است..........میدوستیمش میشه تو روبروی تو نشستن و سیر نشدن حتی هزار سال که بشه یه ثانیه پیر نشدن یا با تو هم خونه شدن حتی اگه تو قفسه یا با تو هم سفر شدن اگه سفر یک نفسه اینا همش غنیمته.غنیمته اما غم نبودنت به تلخی حقیقته "اردلان سرافراز" ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
تشکرها: 1,846
تشکر شده 1,808 بار در 747 پست
کتاب مورد علاقه : پدر خوب حالت من : | تصمیمش فوق العادست زندگی زیباست.......!! آری واقعا زیباست. ![]() شاهکارای نویسندگان نودو هشتی![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل همين نزديكيها همسایه روشنی و همخونه تاریکیو
تشکرها: 7,153
تشکر شده 7,365 بار در 2,285 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر.بریدا..و.... حالت من : | دوسش میداریم .مخصوصا بااین البوم اخیرش که آهنگسازی نابی برای آهنگاش انتخابید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آلبوم, اختصاصی, تصمیم, علی, لهراسبی, های, ِ, پوستر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |