| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم داستان بهتر بود ؟ | |||
| داستان 1 | | 39 | 36.11% |
| داستان 2 | | 33 | 30.56% |
| داستان 3 | | 61 | 56.48% |
| داستان 4 | | 52 | 48.15% |
| داستان 5 | | 46 | 42.59% |
| داستان 6 | | 56 | 51.85% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 108. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #161 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 12,310
تشکر شده 5,369 بار در 987 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان 1 | ||||||||
| |
| | #162 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 1,348
تشکر شده 2,830 بار در 641 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم رای دادم بوی شوم امتحان آید همی, یار صفر مهربان آید همی, ما ز تعلیم وتعلم خسته ایم،دل به امید تقلب بسته ایم، مابرای کسب مدرک آمدیم،نی برای درک مطلب آمدیم ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #163 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,883
تشکر شده 44,331 بار در 10,209 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز نظرسنجی بسته شد | ||||||||
| |
| | #164 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز وحالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اعلام نتایج مرحله دوم : ![]() ![]() با تبریک بسیار به Star ، نویسنده داستان شماره 3 که اول شد ![]() 1000 امتیاز ناقابل میاد به حسابت .نفر دوم : شبنم ...نویسنده داستان 6 نفر سوم : درسان ...نویسنده داستان 4 نفر چهارم: بهار96 نویسنده داستان5 نفر پنجم : ساحلی نویسنده داستان 1 و نفر ششم : سوداا نویسنده داستان 2 همگی خسته نباشییییییییییییییییییید قسمتي از دفترچه خاطرات معشوقه ي نيوتن : اشك هاي من هم به زمين مي افتاد ، اما .......... تو سيب را ترجيح دادي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, باتو, دوم, شروع, مرحله, مسابقه, من, پایان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |