| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 67,814
تشکر شده 147,042 بار در 14,753 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | ![]()
| ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: آواره که جا نداره
کتاب مورد علاقه : کتابای کافکا حالت من : | سایززززززززش بزرگه نمیاد کامل گفت : جبران می کنم ،گفتم کدام را ؟ عمر رفته را ؟روح شکسته را ؟دل مرده اما تپنده را ؟ حالا من هیچ !!! جواب این تار موهای سپید را می دهی؟؟؟ نگاهی به سرم کرد و گفت : وای ....... خبر نداشتم !چه پیر شدی !!! گفتم : جبران می کنی ؟! گفت : کدام را؟ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | ویرایش شد... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمان شهر
تشکرها: 2,629
تشکر شده 3,604 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی | کپی برابر اصل همند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی شبیه هم هستند ![]() ![]() این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمر را حرامِ دیدارش کردم... " حسین پناهی" تایپ کتاب "داستان هایی باری بچه های ریش دار" http://www.forum.98ia.com/t364067.html رمان "فراتر از بودن" http://www.forum.98ia.com/t233547.html نقد رمان " فراتر از بودن" http://www.forum.98ia.com/t238108.html#post2322014 | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
تشکرها: 11,584
تشکر شده 2,924 بار در 520 پست
حالت من : | واو چقدر شبیه پدرش من عاشق گروه آریانم. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | داداشش که زده رو دست ِ هر دوشون ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تو خونمون
تشکرها: 399
تشکر شده 929 بار در 347 پست
حالت من : | ببخسيد اينا الان كجاشون دوسداشتنين؟ در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست... مثل ارامش بعد از یک غم مثل پیدایش یک لبخند مثل بوی نم بعد از باران در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست... من به ان محتاجم...! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: امارات عربي متحده
تشکرها: 593
تشکر شده 609 بار در 339 پست
کتاب مورد علاقه : رمان الهه ناز.الهه شرق حالت من : | چه جالب چقدر شبيه هم هستن. نمى دانم كه محبت را بر جه كاغذي بنويسم كه هركز باره نشود.... بر جه كلي بنويسم كه هركز بربر نشود..... بر جه ديواري بنويسم كه هركز باك نشود........ به جه ابي بنويسم كه هركز كل نشود...... و بر جه قلبي بنويسم كه هركز سنك نشود..........؟؟؟؟!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ...
تشکرها: 4,487
تشکر شده 1,539 بار در 1,064 پست
کتاب مورد علاقه : پر-پرنده خارزار حالت من : | خیلی شبیه همدیگن... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: بین شکوفه های گیلاس...
تشکرها: 6,765
تشکر شده 3,417 بار در 2,211 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،سکوت در انتظار حالت من : | خیلی شبیه هم هستن محبت را وقتی دیدم که کودکی در دفتر نقاشی اش ، خورشید را سیاه کشید تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آریان, از, خواننده, داشتنی, دوست, عکس, و, پدرش, گروه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |