| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای ناشناخته!
کتاب مورد علاقه : هر کتابی که ،کتاب باشه حالت من : | ارسال شده در : جهانگردی معروف ترین ساحل سیاه دنیا در جزیره هاوایی واقع شده است. نام این ساحل پانالو است. جنس شن های سیاه رنگ این ساحل بازالت است و از گدازه های آتشفشان ها که به اقیانوس سرازیر می شده اند ساخته شده است . این سواحل محل زندگی دو گونه لاکپشت در حال انقراض نیز میباشد. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: آواره که جا نداره
کتاب مورد علاقه : کتابای کافکا حالت من : | لاکپشتاااااااااااش چه حالی میکنن یه جزیرو یه خودشان گفت : جبران می کنم ،گفتم کدام را ؟ عمر رفته را ؟روح شکسته را ؟دل مرده اما تپنده را ؟ حالا من هیچ !!! جواب این تار موهای سپید را می دهی؟؟؟ نگاهی به سرم کرد و گفت : وای ....... خبر نداشتم !چه پیر شدی !!! گفتم : جبران می کنی ؟! گفت : کدام را؟ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکی ها
تشکرها: 9,180
تشکر شده 6,999 بار در 2,179 پست
کتاب مورد علاقه : مهدی موعود، نظراهاری حالت من : | واقعا این جزیره یکی از شگفتیهای طبیعته چند وقت پیش یه برنامه مستند در موردش پخش میشد، در مورد نحوه درست شدن ساحل از گدازه های آتشفشان توی این جزیره چهار فصل سال همزمان وجود داره ... « راه گم کرده را به خانه رسان! » قامتم خمیده است. می دانم چندی پیش نخواهم ماند. بیش از آن که فرو افتد، بادا که خداوند مرا به آن کرانه خواهد رساند. سحر امروز دعا کردم؛ «خدایم! بس سرگردان بوده ام! راه گم کرده را به خانه رسان.» ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,932 بار در 5,945 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | فوق العاده زیباست ولی خوب خداییش به پایه شنهای ساحل جنوب خودمون نمیرسه که عین شیشه می مونند و می درخشند و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: حالاااااااا
تشکرها: 645
تشکر شده 4,331 بار در 876 پست
کتاب مورد علاقه : باید فکر کنم حالت من : | جالب بود مرسی....... به کجا چنین شتابان؟ گون از نسیم پرسید دل من گرفته زینجا ، هوس سفر نداری ز غبار این بیابان؟ همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم ، به کجا چنین شتابان؟ به هر آن کجا که باشد بجز این سرا سرایم سفرت به خیر اما ، تو و دوستی خدا را چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام ما را... ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | واو چه اول عكسش رو ديدم يه كم سياهي ش وحشتناك بود براي ساحل ولي متن رو خوندم و ديدم از گدازه ي آتشفشان اين طوري شده خيلي جالب به نظر اومد ممنون
| ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: همشهري خواجه حافظم!
کتاب مورد علاقه : **** حالت من : | قربون خدا برم با اين شگفتى هاش... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مى خوام امشب با خدام شكوه كنم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| سیاه, شن, عکسساحل, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |