| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بـــــهـــشـــتـــــ ...
(View Stats)
تشکرها: 12,663
تشکر شده 104,893 بار در 1,092 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلااام ... همین ابتدا باید بگم دوستش داریم ززززیییاااااااد ... از همین الان داره میگه من جذابم و روم فکر شده ... از اینم خوشم اومده که پلیس ایرانی رو احمق نشون ندادی برعکس فیلمها !!!!! فقط یه چیزی !!!! دیالوگ دختره به یه بزرگ شده انگلیس نمیخوره !!! اینکه دو نسل قبل در انگلیس بودن و اینجور که معلومه مسیحیه ... حالا فارسی بلده درست !!! ولی اصطلاحات رو بیش از حد داره میگه !!! یه جا دیدم ماشالا یا ایشالا گفت !!!! انگاری چند سالیه تو ایران زندگی کرده !!! فکر کنم باید تو دیالوگ بیشتر دقت کنی ... من خیلی منتظر ادامه ش هستم .... خیلی چو انسان را نباشد فضل و احسان *** چه فرق از آدمی تا نقش دیوار ؟! به دست آوردن دنیـــا هنر نیست !!! *** یکی را گر توانی دل به دست آر ! وبلاگ بهاره عزیز (baran.amad ) اینجا رمان هاشو دنبال کنید !!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: جهان سوم
(View Stats)
تشکرها: 14,126
تشکر شده 430,628 بار در 2,157 پست
کتاب مورد علاقه : هیچی | بدون امتیاز : 0 امتیاز واااووو عجب خلاصه ای ازا ون رماناست ک جون میده ی شب تا صبح سرش بشینی اسمشو هم دوس دارمممم وای معرکه بود سوژه تموم شد حتما میخونمش ش ش ش ش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بعضی ادم ها بزرگند... خیلی بزرگ... یا اگر هم بزرگ نباشند انقدر ادعای بزرگی شان میشود که باور کنی بزرگند... وقتی میفهمی از خودت هم کوچکترند فقط دوست داری از بزرگی زیادی شان عق بزنی... | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 3,694
تشکر شده 94,136 بار در 857 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی گلم از اینکه گفتی اما باور کنید اصلا این فیلم و ندیدم البته حالا که گفتین با رمان من هم موضوعه حتما اگه تونستم و وقت شد میگیرم نگاه می کنم تا نا خواسته تقلیدی از اون نشه فقط اگه ممکنه واسم پیام خصوصی بده که تولید کدوم کشوره مرسی گلم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم ![]() رمان ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر اسمان خدا
(View Stats)
تشکرها: 5,955
تشکر شده 333 بار در 150 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز موضوعی که برای این یکی داستانت انتخاب کردی عالیه و دوست داشتنی. تا حالا که خیلی خوب بوده . مرسی | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران زمین
(View Stats)
تشکرها: 222
تشکر شده 136 بار در 41 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میشه هر روز یه بخشی از رمانتو قرار بدی خیلی داره جذاب میشه ممنون عزیزم | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 3,694
تشکر شده 94,136 بار در 857 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 255
تشکر شده 5,903 بار در 128 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لینک رمان کجاست خانومی؟ سادی | مریم کاربر سایت برتن خاکی دمیدم جان پاک خیرگی ها دیدم از یک مشت خاک تا تو خاکی را منظم شد نفس ای عجب! خود را پرستیدی و بس | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: توي شرجي،توي گرما
(View Stats)
تشکرها: 5,406
تشکر شده 563 بار در 209 پست
کتاب مورد علاقه : Vampire Academy حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داره مهیج میشه. ولی فکر نمی کردم به این زودی مشت جسیکا وابشه . سوژه باحالی داره مطمئنم داستان جالبی از آب درمیاد. من که پایه ام.موفق باشی | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,704
تشکر شده 850 بار در 223 پست
کتاب مورد علاقه : دختر ستاره ای حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما که منتظریم. امضامونم عوض کردیم جهت حمابت | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: روی زمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 15,718
تشکر شده 2,181 بار در 610 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من عاشق رمانای پلیسی ام.داستانش خیلی باحاله وتا اینجا هم خیلی قشنگ بود.من کلا رمانایی که مینویسی رو دوست دارم. تند تند هم بذار که ما رو از خماری در بیاری.مرسی... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رمان, عملیات, مشترک, نقد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |