| |||
| | #181 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 3,694
تشکر شده 94,136 بار در 857 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم ![]() رمان ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #182 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,412
تشکر شده 232 بار در 100 پست
کتاب مورد علاقه : توایلایت-پارلا...... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم ![]() من کاراتو دوست دارم ودنبال میکنم ...خلاصش عالیه یعنی حسابی تو کفم بخونمش..میخونم میام نقد......موفق باشی (مثل ساحل آرام باش تا دیگران مثل دریا بیقرارت باشن) ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #183 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه اي از دنيا
(View Stats)
تشکرها: 2,739
تشکر شده 556 بار در 277 پست
کتاب مورد علاقه : تمام رمان هاي زيبا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سکوتی مه بر خلاف قبل دوست نداشتم برای همین بهش نگاهی انداختم و گفتم اين مه رو اگر كه كني ديگه عالي ميشه... شايسته جان حق داري كه فعلا نتوني زياد مانور بدي چون از ابتدا نبودي توش اما ميدونم كه در آينده نه چندان دور استعدادتو تو اين داستان هم در كنار godness عزيز نشون ميدي پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست، دگر غصه چرا؟!؟!... آرزو دارم:خورشید، رهایت نکند غم، صدایت نکند ظلمت شام، سیاهت نکند و تو را از دل آنکس که دلت در تن اوست حضرت دوست جدایت نکند... | ||||||||
| | |
| | #184 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه اي از دنيا
(View Stats)
تشکرها: 2,739
تشکر شده 556 بار در 277 پست
کتاب مورد علاقه : تمام رمان هاي زيبا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ممنون كه جوابمو دادي...من شايد چون زياد نديدم واسم عجيب بود... ممنون كه شفاف سازي كردي | |||||||||
| | |
| | #185 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عسیسم وای رمانت خیلی ناناس تا اخرش همینجور ادامه ش بده ![]() ![]() منتظر پست های خوشگل بعدیت هستم![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #186 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 9,956
تشکر شده 11,631 بار در 766 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر | بدون امتیاز : 0 امتیاز حس میکنم تا اینجای کار جسیکا خیلی زبده و با عرضه وبرعکس رایان خیلی بی عرضه نشون داده شده یک کم غرور ملی ما رو هم ارضا کن عزیز تا فکر نکنیم پلیس خارجیا از پلیس ها ما بهتر و با عرضه ترند | ||||||||
| | |
| | #187 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 12 بار در 5 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام بر شایسته و godness عزیز ![]() ممنون بابت زحمتی که برای نوشتن رمان میکشید به نظر من این رمان یه عیب بزرگ داره اونم جناب سروان ایمانی برای شخصی که توی یگان ویژه اس اونم مرد این رفتار ها منطقی نیست باید خیلی جدی تر و حرفه ای تر از این رفتار کنه .یه جوری با جسیکا رفتار میکنه که انگار اصلا پلیس زن ندیده .به نظر من در عالم واقعیت هرگز این دیالوگ ها از یه جناب سروان ادا نمیشه بازم مرسی | ||||||||
| | |
| | #188 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 3,694
تشکر شده 94,136 بار در 857 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
سلام به هر دو دوست عزیز نظرات شما کاملا متین اما من فکر نمی کنم بی عرضه گی رایان به خرج داده باشه....اینکه به سرعت برق و باد می تونه تشخیص بده جسیکا کجاست اینکه راحت تو دام می ندازتش نشانه قدرتشه در ضمن هیچ جای داستان ذکر نشده از یک پلیس زن تعجب می کنه اون اصلا نمی دونه جسیکا یه پلیسه...این همه مهارته یک دختر خلافکار یکم واسش جالبه نه عجیب ولی این قول و می دم که سروان در ادامه داستان عملکرد بهتری داشته باشه ممنون از نظراتتون | ||||||||||
| | |
| | #189 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: کنار آب
(View Stats)
تشکرها: 761
تشکر شده 185 بار در 65 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فرناز جون واقعا کارت قشنگه من تازه امروز تموم قسمتهایی که گذاشته بودی را خوندم .خیلی خوب می نویسی مخصوصا که شایسته جون هم باهات هست.واقعا ادم موقع خوندن احساس می کنه داره فیلم اکشن می بینه و این نشونه خوبیه برای نویسندگان گلمون راستی خیلی ممنون که سریع رفتین سر اصل ماجرا و وقایع اولشو که توی انگلیس بود را زود تموم کردید. بازم مرسی | ||||||||
| | |
| | #190 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای این قسمتش خیلی توپ بود کاراکتر ایمان خیلی باحال دوسش دارم دستت درد نکنه تورو خدا زودزود بذار | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رمان, عملیات, مشترک, نقد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |