| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,711 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باز شدییییییییییییییییییییییی ییییم مرسی مدیر الـــــــــــــــــیییییی ییییییییییییییییییییی من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() | |||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: دریاچه ی ارواح
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب همگی دوباره سلام!!!! | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یوووووووووووووههووو لاجرم، | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جاهایی...
(View Stats)
تشکرها: 2,037
تشکر شده 4,408 بار در 1,608 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تصمیمتونو بگیرین! ![]() بچه ها چه فازی داد!!! من دیگه میرم! فعلا خانه ات سرد است؟ خورشیدی در پاکت میگذارم و برایت پست میکنم ستاره ای کوچکی در کلمه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,711 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من رفتم شام یکم ضدحال خوردم :( | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: پیشه خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : اریکا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوفاره سلام ![]() هلییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی اریکا:nadia & hiva http://www.forum.98ia.com/t265579.html بامن حرف بزن:nadia & hiva http://www.forum.98ia.com/t179858-2.html نباید ها :hiva aji jonam http://www.forum.98ia.com/t398179-2.html نگران اشکهایم نباش !|از لبخندم بترس|که معنایش اشکهای فردای توست…………! | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: tOo Qalbet ! :-"
(View Stats)
تشکرها: 2,469
تشکر شده 2,038 بار در 960 پست
کتاب مورد علاقه : پریچهر،رکسانا،یلدا،گ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خانواده شد خاندان! بیشترم به خاندان شبیه تا خانواده! 1 از خودم... ![]() 2 از این ادما خسته ام ! ![]() | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,478
تشکر شده 2,292 بار در 673 پست
کتاب مورد علاقه : در حال حاظر هیچــــــ | بدون امتیاز : 0 امتیاز الان من هنگیده بودم که چی به چی شد!! | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جاهایی...
(View Stats)
تشکرها: 2,037
تشکر شده 4,408 بار در 1,608 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خاندان, ـــتیا, نودهشــــــــــــــــــــ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |