| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
(View Stats)
تشکرها: 3,756
تشکر شده 8,996 بار در 1,452 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | بدون امتیاز : 0 امتیاز این متنعلمی تخیلیت منو کشته | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,711 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
راحت باشین با همه ;) نقل قول:
من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||||
| |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
(View Stats)
تشکرها: 3,756
تشکر شده 8,996 بار در 1,452 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | بدون امتیاز : 0 امتیاز راستی علی چرا تو سر مقالت یه توضیحی درباره حوری و محاسن حوری نگفتی؟ | ||||||||
| |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: دریاچه ی ارواح
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام منم هستما!!!! | ||||||||
| |
| | #15 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,968 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
هستیم دایی من گفتم بزن؟ ![]() تاپیک قفل میشه تو همون ادامه بدین این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | |||||||||
| |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستان عزيز ببخشيد وسط صحبت هاتون وارد شدم .من قديمي نيستم اندازه شما دوستان عزيز نود و هشتي .ولي همتونو دوست دارم .اين سايتو فضا شو تمام افرادشو .منم هستم ![]() حال و روزم مثِ سگِ هاره، که فقط پارس هاشو می شماره زخم دستاشو گاز می گیره، جیغ ترمز رو آرزو داره شکل پرسه رو فرشی از پوکه، توی یه سرزمین متروکه مشت می شم روی کلاویه ی، این پیانو که دیگه ناکوکه مثل حرفی که صد دفعه خط خورد، مثل برگی که سبز موند و مُرد دل خنک می کنم تو میدون با فحش دادن به عکس رو بیلبورد غرق می شم تو برکه ی الکل، توی میکس سن ایچ با اتانل روی فرش سرنگ می رقصم، با جوونای مُرده زیرِ پُل | ||||||||
| |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,968 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز تاپیک چون همزمان دوتا بود اون یکی قفل شد خوشحالم از اینکه همتون هستین ودیدمتون بای | ||||||||
| |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلامممممممم آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله ![]() | ||||||||
| |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: نمی دونم
(View Stats)
تشکرها: 5,531
تشکر شده 5,293 بار در 2,430 پست
کتاب مورد علاقه : راز داوینچی | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما نفهمیدیم،اینور یا اونور برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رفتیم واسه خرخونی کنــــکور ![]() | ||||||||
| |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,327
تشکر شده 30,834 بار در 6,462 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من زنبيلمو بزارم الان خودمم ميام ![]() | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خاندان, ـــتیا, نودهشــــــــــــــــــــ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |