| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بـــــهـــشـــتـــــ ...
تشکرها: 12,663
تشکر شده 104,891 بار در 1,092 پست
حالت من : | سلام دوستان گل .... این تاپیک برای معرفی تصاویر ذهنی شما از رمان بازنشسته ست !!! با توجه به این که رمان به صورت مبهم و معمایی نوشته میشه پس حدسهای مختلفی هم زده میشه و تصاویر گوناگونی شکل میگیره ... ازتون خواهش دارم که اگه عکسی شمارو به یاد این رمان یا یکی از شخصیت ها ، مکانها و ... انداخت اونو تو این تاپیک بذارید ... من هم به مرور عکسهای خودم رو میذارم ... میدونم سرعت خوب نیست و بالا نمیاد و این حرفها .... ولی به هر حال قدمتون رو چشم ماست ... فعلا... رااااااسستیییییییییییی .... اگه در مورد طرح جلد نظری داشتین حتما بذارین .... ما بسیار کنجکاویم از نظرات شما سر در بیاریم چو انسان را نباشد فضل و احسان *** چه فرق از آدمی تا نقش دیوار ؟! به دست آوردن دنیـــا هنر نیست !!! *** یکی را گر توانی دل به دست آر ! وبلاگ بهاره عزیز (baran.amad ) اینجا رمان هاشو دنبال کنید !!!! ![]() ویرایش توسط mirage : ۲۱ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۴۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, $nooshin$, **yasamin**, *aras*, amini2004, ashoka, asoodeh, baran.amad, edmond dantes, elnaz89, ghazal_piaz, gole mikhak, horin, hossein.67, Lair_Nilo, M mehrane, maedeh7389, mahdiar, mahya1995, malihe ranjbar, maryam.khakbaz, mina68, mokmor, niayesh_s.s, NO ONE, pain, pegiiiiiiiii, raha_lucky, RealIty, sahely, Samin goli, sania555, sollmaz, sotazi, sunthin, valan, vj_90, Z.BITA, zizi26, _ SPEED _, ~katrin~, ~sun daughter~, آنالیا, ایماز, خانم فسقلی, شب, عشقالگر, ✔شــــاد ی20 ๏̯͡๏ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه کتابام
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | ![]() بنظرم این شبیهه مندا نه شایدم جوونیای کامران.البته من تصوری که از کامران دارم اینه که هنوزم جوونه و سنش اصلا بهش نمی خوره ![]() اینم جوونیای کامرانه.زمانی که با سارا بود و بعد از اون عشقمه ![]() ![]() ![]() من فقط کامران و می بینما تو کل داستان اما بخاطر گل روی شما. شاید سارا این شکلی باشه. مانا هم شاید این شکلی باشه ![]() همش فکر می کنم سردار هم شبیه حمید رضا پگاه خودمونه ![]() ![]() ما حمید رضا پگاه را خیلی دوست می داریم. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $Persian.boy$, **yasamin**, *aras*, *TARA*, ART!ST, ashkannia, ashoka, asoodeh, baran.amad, eli-, elnaz89, fahime_kiticati, gole mikhak, hossein.67, joghoze, malihe ranjbar, mina68, mirage, moddrn girl, mozhmozh, nafas44, negin-joon, niayesh_s.s, niloufar_rose, nina20, raha_lucky, RealIty, roya1365, rozhina, Samin goli, samirarahimi88, sania555, serentipiti, sotazi, Tearendless, vj_90, wenela, Z.BITA, zizi26, آذردخت, ایماز, بلور, خانم فسقلی, ز=زینت پدر, صدف., عشقالگر, ماجده, نگاه روشن, نیلوفر:-), ✔شــــاد ی20 ๏̯͡๏ |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | دوستان لطفا در این تاپیک فقط و فقط عکس بذارین بدون هیچ پست اضافه و اظهار نظر . هم چنین از گذاشتن عکسهایی خلاف قوانین سایت جدا خوداری کنید عکسهایی که لباس باز داشته باشندمخصوصا در صورت رعایت نکردن موارد بالا پستای اضافی حذف میشه ،ارسال کننده پست خلاف قوانین هم اخطار می گیره پس لطفا بخاطر حفظ احترام متقابل رعایت کنید ممنون ![]() ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
تشکرها: 1,704
تشکر شده 850 بار در 223 پست
کتاب مورد علاقه : دختر ستاره ای حالت من : | فکر کنم مامان مانا جون این شکلیه: ![]() ![]() اینم محمد آقاست: (بابای مانا) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | aahh, ashkannia, asoodeh, baran.amad, Dolphin, eli-, gole mikhak, helik, hooman770, mina68, mirage, nafas44, niayesh_s.s, RealIty, sania555, serentipiti, sotazi, vj_90, Z.BITA, zizi26, ~2ne2~, ایماز, خانم فسقلی, ماجده |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بـــــهـــشـــتـــــ ...
تشکرها: 12,663
تشکر شده 104,891 بار در 1,092 پست
حالت من : | تصور من از محمد ... بسیار شبیه شخصیت خلبان عباس بابایی هست ... ![]() ![]() ![]() ![]() سارا شاید این شکلی باشه .... عکس شماره یک سارا ... نظرات در تاپیک نقد . . . . . . . . ![]() کدام یک شبیه مارال هستند ؟؟؟ ....1.... ![]() ....2.... ![]() ....3... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $nooshin$, **yasamin**, aahh, ART!ST, asal91, ashkannia, eli-, khoshhal, mahya1995, malihe ranjbar, maryam.khakbaz, melodeee, mina68, mozhmozh, nafas44, niayesh_s.s, RealIty, rozhina, Sahar.M, Samin goli, serentipiti, shaghayegh69, sotazi, T T--THR, valan, vj_90, Z.BITA, zizi26, ~2ne2~, ایماز, خانم فسقلی, شب, صدف., ماجده, نگاه روشن, ღvareshღ |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه یبابام
تشکرها: 1,080
تشکر شده 49 بار در 10 پست
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم -تا ته دنی حالت من : | پس چرا در مورد مانا نظری ندارین؟ به نظر من مانا این شکلیه (البته فقط قیافه اش) 1- ![]() 2- اینو بدون هر جایی که باشی خدا همیشه یه پله بالاتره نه برای اینکه خداست برای اینکه دستتو بگیره! ![]() ویرایش توسط suzy : ۳ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۰۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **yasamin**, aahh, ashkannia, atish69, baran.amad, eli-, gole mikhak, hossein.67, khoshhal, mirage, mozhmozh, nafas44, niayesh_s.s, roya1365, Samin goli, samirarahimi88, sania555, shaghayegh69, valan, vj_90, Z.BITA, zizi26, آذردخت, ایماز, خانم فسقلی, خوشگلم من, شب, صدف., ماجده, نگاه روشن |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹
تشکرها: 5,377
تشکر شده 4,049 بار در 546 پست
| این به نظرم شبیه کامرانه. من که عاشقشم ![]() این هم از نزدیک (وقتی می خنده جیگر میشه!) ![]() این هم فک کنم شبیه سارا باشه ![]() یه کم هم این ![]() این هم الان دیدم شبیه ماناست به نظرم(خصوصا با دوربینش) ![]() با عکس اول Suzy هم موافقم(مخصوصا شیطنت چشاش) ![]() متاسفانه برای محمد و مندا عکس ندارم. مرسی ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: روسیه - مسکو
تشکرها: 2,222
تشکر شده 204 بار در 78 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه ، ارام حالت من : | ![]() به نظر من مارال شبیه اینه ویرایش توسط asal91 : ۴ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۳۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 9,378
تشکر شده 839 بار در 203 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | ![]() به نظر من این خیلی شبیه به مانا | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *donya*, arefe90, asal91, ashkannia, eli-, mahsany, mirage, nafas44, Nargis-narcisse, niayesh_s.s, Samin goli, sunthin, valan, vj_90, Z.BITA, zizi26, خانم فسقلی, شب, صدف., ماجده |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,976
تشکر شده 132 بار در 33 پست
کتاب مورد علاقه : ریشه ها اثر آلکس هیلی حالت من : | ![]() من فکر می کنم مانا این شکلیه و![]() ![]() اینم آترون خان ![]() میراژ عزیزم از راهنماییت ممنون ویرایش توسط mesi : ۸ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۳۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, بازنشسته, تصاویر, ذهنی, رمان, شما |
| |