| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
(View Stats)
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,705 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز ه روز صبح روزنامه نگاری داشت می رفت سرکار ولیبه خاطر تصادفی كه شده بود توی ترافیك گیر افتاده بود.اون وقتی دید ترافیکه و سر ساعت به محل کارش نمیرسه تصمیم گرفت همینجا كارش رو انجام بده و از تصادف یه خبر داغ تهیه كنه.جمعیت زیادی دور محوطه تصادف جمع شده بودن و این نشون میداد.یه اتفاق خیلی بدی افتاده! بنابراین خبرنگار برای رسوندن خودش به محل تصادف فكری كرد و بعد فریاد زد:بذارید رد شم... خواهش میکنم بزارید رد شم... من پسرشم! من پسرشم!ولی وقتی به صحنه ی تصادف رسید فکر میکنید،چی دید ؟! . . . . . . یه الاغ ..! از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد ویرایش توسط amir hosyn : ۱۹ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۰۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *-SONIA-*, 1رئال مادریدی, a.n.jell-76, Aiden, alonegirl, AsalBanu, com86, Dark Future, eli5, fadiya, fery_mo_tala, ghatrebaran, ghazalghazal, manli_3, maryammogadas, mina1989, miss.no1.2004, radineh, rural girl, se7en-1991, shahtut, taraneh24, tenten, ~kurda smalt~, ارغوان 67, اميرجان, جوی آب, ستاره چشمک زن, نام کاربری, پاسارگارد |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | پست معمولی : +1 امتیاز خوب شايد اون اتفاق در دهكده حبوانات اتفاق افتاده! حقشه اين باشه كه اينقدر زرنگ بازي در نياره | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: جايي نزديك وطن
(View Stats)
تشکرها: 5,730
تشکر شده 2,766 بار در 728 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته بجه هاي سايت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسي جالب بود ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 755
تشکر شده 419 بار در 311 پست
کتاب مورد علاقه : انی شرلی-غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی خیلی باحال بوود. زندگی باغی است که با عشق باقی است مشغول دل باش نه دل مشغول بیشتر غصه های ما از قصه های خیالی ماست پس بدان اگر فرهاد باشی همه چیز شیرین می شود امشب صدای تیشه از بیستون نیامد شاید بخواب شیرین فرهاد رفته باشد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 418
تشکر شده 484 بار در 226 پست
کتاب مورد علاقه : ورونیکا تصمیم می گیرد حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز هه هه! راست میگه خب، شاید پسرشه! عشق تو را من اختراع کردم، تا در زیر باران بدون چتر نباشم. پیامهای دروغین از عشق تو برای خودم فرستادم! عشق تو را اختراع کردم چونان کسی که در تاریکی، تنها می خواند، تا نترسد... ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بیچاره خوبه همون موقع باباشو دید سکته نکرد |
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان کبود
(View Stats)
تشکرها: 2,921
تشکر شده 230 بار در 115 پست
کتاب مورد علاقه : رمان دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی جالب بود مرسی خدایا! من دلم قرصه! کسی غیر از تو با من نیست خیالت از زمین راحت، که حتی روز روشن نیست کسی اینجا نمی بینه، که دنیا زیر چشماته یه عمره یادمون رفته، زمین دار مکافاته فراموشم شده گاهی، که این پایین چه ها کردم که روزی باید از اینجا، بازم پیش تو برگردم خدایا وقت برگشتن، کمی با من مدارا کن شنیدم گرمه آغوشت، اگه میشه منم جا کن... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 82
تشکر شده 293 بار در 68 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی باحال یه حرفایی! همیشه هست که از عمق نگام پیداست ازون حرفای تلخی که مثل شعر فروغ زیباست ![]() بنفشه....18ساله ![]() دانشجوی مهندسی پزشکی ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: دنیای غم
(View Stats)
تشکرها: 238
تشکر شده 2,172 بار در 509 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن........ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شما که نمیدونین شاید پسرش بودههههههههههههههه صـــــبر کن.. برگــــــرد.. ![]() چمــــــدان هايمان اشتباه شده دلـــــــم را به جاي خـــــاطراتت برده اي..![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 708
تشکر شده 1,313 بار در 309 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی با حال بود کلی خندیدم. قصه از حنجـــــــره ایست که گــــــره خورده به بــــغض! یک طرف خاطــــــره ها، یک طرف فاصـــــــله ها! در همه آوازها، حرف آخــــــــر زیباست! آخرین حرف تـــــو چیست که به آن تکیه کنم؟ حرف من دیــدن پــــــرواز تو در فـــــــــرداهاست! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آخر, بازی, زرنگ, عاقبت, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |